OFERTE SPECIALE LA ŠKODA METROTEHNICA

 

#staysafe

 

FII ÎNTOTDEAUNA PREGĂTIT DE AVENTURĂ!
 
Achiziționează o mașină nouă ŠKODA în perioada 6 septembrie-26 noiembrie 2021 de la showroom-ul ŠKODA Metrotehnica și primești un set de roți de iarnă la jumătate de preț.

 Oferta se supune unor termene și condiții.

Pentru mai multe detalii trimite un e-mail la adresa: skoda@metrotehnica.ro, sună la 021 4 500 500 sau completează formularul de mai jos.

 

Nu ezitați să profitați de ofertele noastre:

 

 

Ofertă valabilă în limita stocului dsponibil. Mai multe detalii pot fi obținute trimițând un e-mail la adresa skoda@metrotehnica.ro sau completând formularul de mai jos.

Pret recomandat din care este scazuta prima de casare aferenta programului Rabla 2021 (Programul de stimulare a innoirii parcului auto national 2020-2024-PSIPAN derulat de Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu). Acordarea primei de casare (valoarea acesteia fiind calculata in Euro, la cursul de schimb 1 Euro=5 Lei), in limita tichetelor disponibile, presupune inscrierea si acceptarea dvs. in aplicatia PSIPAN (conditionata de indeplinirea tuturor conditiilor necesare, conform Ghidului PSIPAN), achizitionarea autoturismului de la distribuitorul autorizat ŠKODA Metrotehnica acceptat in PSIPAN si nu include echipamentele, accesoriile sau dotari optionale. Mai multe detalii puteti obtine sunand la 0214500500 sau trimitand un email la adresa: skoda@metrotehnica.ro.

Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa ne contactati pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, respectiv sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.

Pentru a obtine o oferta personalizata va rugam sa completati formularul de mai jos, sa ne trimiteti un email la adresa: skoda@metrotehnica.ro sau sa ne sunati la telefon 021 4 500 500!

 

COMPLETEAZA FORMULARUL PENTRU A PRIMI O OFERTA PERSONALIZATA >

 


Informații și aspecte juridice -  Protectia datelor - Directiva cookieuri