Oferte speciale la Škoda METROTEHNICA

Alege mașina potrivită

 

Nu ezitați să profitați de promoțiile noastre la mașini noi Škoda

În plus, până la 31 ianuarie 2024 beneficiați de un cadou: set de covorașe din cauciuc la achiziționarea unei mașini noi Škoda de la Metrotehnica.

Pentru a obține o ofertă personalizată vă rugăm să completați formularul de mai jos, să ne trimiteți un email la adresa: skoda@metrotehnica.ro sau să ne sunați la telefon 021 4 500 500!

 

COMPLETEAZA FORMULARUL PENTRU A PRIMI O OFERTA PERSONALIZATA >

 

fabia.pngŠkoda Fabia cu livrare rapidă

Fâșneață legendară de oraș, iscusită în intersecțiile și parcările urbane. Model devenit deja clasic pentru fexibilitatea sa și modul în care se adaptează stilului de viață urban. Motoare agile, faruri elegante cu LED, sisteme de siguranță de primă clasă, numeroase soluții de conectivitate și spațiu generos: toate detaliile vă ajută să optați fără ezitare și fără regrete pentru Fabia.

Mai multe informații>

 

 

scala.pngŠkoda Scala cu livrare rapidă

Fă pasul! Curajoasă și cu un design remarcabil, Skoda Scala este mașina cu cea mai mare consolă din gamă. Soluțiile de conectivitate de ultimă oră te vor aduce mai aproape de tot ce e mai important pentru tine, iar plafonul panoramic de mari dimensiuni îți va oferi o vedere și mai cuprinzătoare asupra tuturor posibilităților care ți se deschid.

Mai multe informații>

 

 

skoda-octavia.pngŠkoda Octavia cu livrare rapidă

Cea mai bună Škoda Octavia de până acum! Complet reinventată pentru a provoca bucurii. Interiorul îmbină confortul spațiului sporit cu funcționalitatea noilor tehnologii: schimbător shift by wire, luminile Matrix Full Led și noul Head-s up Display. Cu noul său design și numeroasele detalii simply clever, cea mai bună Škoda Octavia din toate timpurile este mașina care aduce încântare întregii familii.

 

Mai multe informații>

 

 

skoda-kamiq.pngŠkoda Kamiq cu livrare rapidă

Știi cel mai bine ce ți se potrivește! Se spune că lucrurile care ți se potrivesc cel mai bine nu se găsesc, ci se recunosc. Cu Škoda Kamiq, primul crossover din gama Škoda descoperi cât de rapid recunoști ceva ce pare făcut special pentru tine. Cu spirit de SUV, dar dimensiuni compacte, Kamiq îmbină design-ul curajos cu agilitatea urbană, pentru a-ți oferi libertatea de care ai nevoie.

Mai multe informații>

 

 

Škoda Karoq cu livrare rapidă karoq.png

Știi cel mai bine ce ți se potrivește! Se spune că lucrurile care ți se potrivesc cel mai bine nu se găsesc, ci se recunosc. Cu Škoda Kamiq, primul crossover din gama Škoda descoperi cât de rapid recunoști ceva ce pare făcut special pentru tine. Cu spirit de SUV, dar dimensiuni compacte, Kamiq îmbină design-ul curajos cu agilitatea urbană, pentru a-ți oferi libertatea de care ai nevoie.

Mai multe informații>

 

 

skoda-kodiaq.png

Škoda Kodiaq cu livrare rapidă

 

Pentru întâlniri importante! În oraș. Dar și pe cel mai scurt drum care te reîncarcă: locul tău preferat din natură, cei dragi ție sau pasiunile tale. Cu Škoda Kodiaq FL te bucuri de tot spațiul, căldura, confortul și puterea.

*Oferta este supusă unor termene și condiții.

Mai multe informații> 

Cere oferta

 

Cu scopul de a te iti trimite oferta, iti solicitam spre prelucrare urmatoarele date personale. In cazul in care nu vom avea acordul tau, nu vom putea fi in masura sa iti oferim serviciile noastre. Toate campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Pentru a incepe completarea, este necesar sa activezi butonul urmator.


Completeaza formularul pentru o oferta personalizata

*Camp obligatoriu


 Da
 ŠKODA FABIA
 ŠKODA SCALA
 ŠKODA OCTAVIA
 ŠKODA SUPERB
 ŠKODA KAMIQ
 ŠKODA KAROQ
 ŠKODA KODIAQ
 ŠKODA ENYAQ
 Da
 telefon
 e-mail
 SMS
 da
 Da
 

Cod Captcha

Dati clic pe imagine pentru a vedea alt captcha
 

 

Informații și aspecte juridice -  Protectia datelor - Directiva cookieuri