Oferte speciale la Škoda METROTEHNICA

Alege mașina potrivită

 

Nu ezitați să profitați de promoțiile noastre la mașini noi Škoda

În plus, până la 30 iunie 2024 beneficiați de un cadou: set de covorașe din cauciuc la achiziționarea unei mașini noi Škoda de la Metrotehnica.

Pentru a obține o ofertă personalizată vă rugăm să completați formularul de mai jos, să ne trimiteți un email la adresa: skoda@metrotehnica.ro sau să ne sunați la telefon 021 4 500 500!

 

COMPLETEAZA FORMULARUL PENTRU A PRIMI O OFERTA PERSONALIZATA >

 

fabia.pngŠKODA FABIA DE LA 13.523,74 €*

Fâșneață legendară de oraș, iscusită în intersecțiile și parcările urbane. Model devenit deja clasic pentru fexibilitatea sa și modul în care se adaptează stilului de viață urban. Motoare agile, faruri elegante cu LED, sisteme de siguranță de primă clasă, numeroase soluții de conectivitate și spațiu generos: toate detaliile vă ajută să optați fără ezitare și fără regrete pentru Fabia.

*Oferta este supusă unor termene și condiții.

Mai multe informații>

 

 

scala.pngŠKODA SCALA DE LA 13.963,49 €*

Fă pasul! Curajoasă și cu un design remarcabil, Skoda Scala este mașina cu cea mai mare consolă din gamă. Soluțiile de conectivitate de ultimă oră te vor aduce mai aproape de tot ce e mai important pentru tine, iar plafonul panoramic de mari dimensiuni îți va oferi o vedere și mai cuprinzătoare asupra tuturor posibilităților care ți se deschid.

*PREȚ CALCULAT PRIN PROGRAMUL RABLA CLASIC.

*Oferta este supusă unor termene și condiții.

Mai multe informații>

 

 

NOUA-SKODA-OCTAVIA.pngNOUA ŠKODA OCTAVIA, DISCOUNT 4.478 €*

Cea mai bună Škoda Octavia de până acum! Complet reinventată pentru a provoca bucurii. Interiorul îmbină confortul spațiului sporit cu funcționalitatea noilor tehnologii: schimbător shift by wire, luminile Matrix Full Led și noul Head-s up Display. Cu noul său design și numeroasele detalii simply clever, cea mai bună Škoda Octavia din toate timpurile este mașina care aduce încântare întregii familii.

*Oferta este supusă unor termene și condiții.

*Mai multe informații>

 

 

skoda-kamiq.pngŠKODA KAMIQ DE LA 15.541,55 €*

Știi cel mai bine ce ți se potrivește! Se spune că lucrurile care ți se potrivesc cel mai bine nu se găsesc, ci se recunosc. Cu Škoda Kamiq, primul crossover din gama Škoda descoperi cât de rapid recunoști ceva ce pare făcut special pentru tine. Cu spirit de SUV, dar dimensiuni compacte, Kamiq îmbină design-ul curajos cu agilitatea urbană, pentru a-ți oferi libertatea de care ai nevoie.

*PREȚ CALCULAT PRIN PROGRAMUL RABLA CLASIC.

*Oferta este supusă unor termene și condiții.

Mai multe informații>

 

 

ŠKODA KAROQ, DISCOUNT 4.278 EUR* karoq.png

Estetică puternică într-o caroserie remarcabilă și calități off-road impresionante! Deschideți noi drumuri cu Škoda Karoq: acest SUV se mândrește cu inovații unice și detalii Simply Clever care vă vor impresiona cu siguranță.

*Oferta este supusă unor termene și condiții.

*Mai multe informații>

 

 

noul-kodiaq.png

ŠKODA KODIAQ, DISCOUNT 4.785 €*  

Noul Kodiaq impresionează prin designul său impozant, interiorul spațios și tehnologia de ultimă generație. Cu o gamă largă de sisteme de asistență pentru șofer și un interior spațios, oferă atât confort, cât și siguranță. Motoarele puternice și funcția opțională de tracțiune integrală îl fac un partener versatil pentru diferite condiții de condus. Cu mixul său reușit de stil și funcționalitate, Kodiaq stabilește noi standarde în clasa SUV-urilor.

*Oferta este supusă unor termene și condiții.

*Mai multe informații> 

Pot exista situații în care prețurile afișate nu sunt de actualitate. Vă rugăm să ne contactați pentru informații detaliate și prețuri. Modificări în variante de modele, configurații, opționale, date tehnice, prețuri sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au în parte dotări suplimentare, corespunzătoare unor costuri suplimentare, respectiv sunt prezentate dotări suplimentare sau detalii de dotări ce implică costuri suplimentare și nu sunt disponibile pentru toate modelele. Vă rugăm să vă interesați înainte de încheierea contractului cu privire la dotările și prețul exact.

Cere oferta

 

Cu scopul de a te iti trimite oferta, iti solicitam spre prelucrare urmatoarele date personale. In cazul in care nu vom avea acordul tau, nu vom putea fi in masura sa iti oferim serviciile noastre. Toate campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Pentru a incepe completarea, este necesar sa activezi butonul urmator.


Completeaza formularul pentru o oferta personalizata

*Camp obligatoriu


 Da
 ŠKODA FABIA
 ŠKODA SCALA
 ŠKODA OCTAVIA
 ŠKODA SUPERB
 ŠKODA KAMIQ
 ŠKODA KAROQ
 ŠKODA KODIAQ
 ŠKODA ENYAQ
 Da
 telefon
 e-mail
 SMS
 da
 Da
 

Cod Captcha

Dati clic pe imagine pentru a vedea alt captcha
 

 

Informații și aspecte juridice -  Protectia datelor - Directiva cookieuri