EMOBILITATE

VIITORUL ESTE ELECTRIC

Viitorul este, fără doar şi poate, electric! Doar cei care rămân mereu în mişcare pot da formă viitorului. La ŠKODA, noi suntem ferm convinşi de acest fapt, având planuri şi ambiţii mari în domeniul mobilităţii electrice.

 
 
ŠKODA VISION IV

Prezentând VISION E, ŠKODA oferă prime impresii asupra mobilităţii viitorului. Datorită bateriilor litiu-ion performante şi a funcţiei de recuperare optimă a energiei, SUV-ul reuşeşte o autonomie de 500 kilometri.

VISION-E-REDEFINIRE COMPLETA.jpg

beneficii.jpg

Încărcare
 

Încărcarea automobilului dumneavoastră electric va deveni ceva la fel de obişnuit şi simplu în viaţa dumneavoastră de zi cu zi, la fel ca încărcarea smartphone-ului.

TEHNOLOGIA BATERIILOR

Automobilele noastre electrice dispun de cea mai modernă tehnologie pentru bateriile litiu-ion, cu densitate energetică ridicată, dezvoltate cu accent prioritar pe siguranţă. Sistemul nostru de management al bateriilor asigură performanţe optime pentru mii de cicluri de încărcare.

emobility-tehnologie-baterii.jpg

citigoe-iv.jpgsuperb-iv.jpgvision-e.jpg
Bateriile modelelor ŠKODA electrice vor avea nevoie de mult spaţiu?
 

Automobilele hibride plug-in şi autovehiculele 100% electrice au bateriile integrate, pentru a creşte la maximul volumul portbagajului. Bateriile autovehiculelor noastre hibride plug-in au nevoie de la fel de puţin spaţiu ca rezervorul de combustibil al autovehiculelor cu motor cu ardere. Astfel, modelele hibride oferă la fel de mult spaţiu de transport ca maşinile cu motor cu ardere. Iar pentru automobilele pur electrice, veştile sunt chiar şi mai bune: la modelele noastre de acest tip, bateria va fi parte integrantă a şasiului, astfel că putem transforma compartimentul de sub capota din faţă a maşinii într-un al doilea portbagaj, suplimentar faţă de cel din spate.

emobility-viitor.jpg

e-mobility.jpg

Viitorul mobilităţii electrice

Sistemele electrice de propulsie nu sunt, de fapt, ceva nou. S-ar putea chiar să vă surprindă vechimea mare a conceptului. Iar privind spre viitor, ne aşteaptă surprize şi mai mari!

Aflați mai multe

emobility-battery-m27-introduction.jpg

Cum funcționează motorul unei mașini electrice? 10 întrebări și răspunsuri

Cum funcţionează autovehiculele electrice? Cum se diferenţiază acestea de automobilele cu motor cu ardere internă? Cât de fiabile sunt? Experţii ŠKODA au dat răspunsuri clare şi simple la toate întrebările dumneavoastră.

Către cele 10 întrebări