Oferta Škoda Kamiq de la 15.541,55 €*, TVA inclus

 

Vă invităm să vă alegeți modelul dorit: CONFIGURATOR ŠKODA.  Mai multe detalii pot fi obținute trimițând un e-mail la adresa skoda@metrotehnica.ro sau completând formularul de mai jos.

*Preț recomandat din care este scăzută prima de casare aferentă programului Rabla 2024 (derulat de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor prin Administrația Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a înnoirii parcului auto național 2020-2024-PSIPAN). Acordarea primei de casare (valoarea acestora fiind calculată în Euro la cursul de schimb 1 Euro=5 Lei) în limita tichetelor disponibile, presupune înscrierea și acceptarea dvs. în PSIPAN (condiționată de îndeplinirea tuturor condițiilor necesare, conform Ghidului PSIPAN), achiziționarea autoturismului de la dealerul Škoda Metrotehnica acceptat în PSIPAN. Oferta nu include  echipamentele, accesoriile sau dotări opționale.

kamiq-essence.jpgŠKODA KAMIQ ESSENCE

Echipamente incluse:
Aer condiționat cu reglare manuală; 
→Digital Display Basic 8" - instrumente de bord digitale
→Faruri Full LED Basic
→Blocuri optice spate Basic LED
→Front Assistant - Sistem de avertizare

 MAI MULTE INFORMAȚII→


 

 

COMPLETEAZA FORMULARUL PENTRU A PRIMI O OFERTA PERSONALIZATA >

 

Pot exista situații în care prețurile afișate nu sunt de actualitate. Vă rugăm să ne contactați pentru informații detaliate și prețuri. Modificări în variante de modele, configurații, opționale, date tehnice, prețuri sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au în parte dotări suplimentare, corespunzătoare unor costuri suplimentare, respectiv sunt prezentate dotări suplimentare sau detalii de dotări ce implică costuri suplimentare și nu sunt disponibile pentru toate modelele. Vă rugăm să vă interesați înainte de încheierea contractului cu privire la dotările și prețul exact.

oferta-kamiq-mti-shr.png

Škoda Kamiq
Amicul tău de călătorie pentru aventura urbană

SUV-ul de oraş Škoda Kamiq este însoţitorul ideal în jungla urbană a zilelor noastre. 

Škoda a adăugat un al treilea model în gama sa SUV de succes destinată pieţei europene. Este vorba de Škoda Kamiq, modelul prin care marca intră în premieră în segmentul SUV-urilor urbane, segment ce cunoaşte în ultima perioadă creşteri extrem de rapide. Kamiq îmbină avantajele specifice automobilelor din acest segment, precum garda la sol mai mare şi poziţia înaltă pe scaune, cu agilitatea unei compacte şi designul emoţional, caracteristic modelelor Škoda. Beneficiind de sisteme de asistenţă de ultimă oră, spaţiu generos la interior şi numeroase soluţii Simply Clever, Kamiq satisface cerinţele impuse de familii faţă de automobile, dar şi de clienţii ce pun preţ în mod special pe un stil de viaţă modern, în pas cu vremurile.

Cere oferta

 

Cu scopul de a te iti trimite oferta, iti solicitam spre prelucrare urmatoarele date personale. In cazul in care nu vom avea acordul tau, nu vom putea fi in masura sa iti oferim serviciile noastre. Toate campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Pentru a incepe completarea, este necesar sa activezi butonul urmator.


Completeaza formularul pentru o oferta personalizata

*Camp obligatoriu


 Da
 ŠKODA FABIA
 ŠKODA SCALA
 ŠKODA OCTAVIA
 ŠKODA SUPERB
 ŠKODA KAMIQ
 ŠKODA KAROQ
 ŠKODA KODIAQ
 ŠKODA ENYAQ
 Da
 telefon
 e-mail
 SMS
 da
 Da
 

Cod Captcha

Dati clic pe imagine pentru a vedea alt captcha
 

 

Informații și aspecte juridice -  Protectia datelor - Directiva cookieuri