Oferta Škoda Kamiq de la 16.034 

 

Vă invităm să vă alegeți modelul dorit: CONFIGURATOR ŠKODA.  Mai multe detalii pot fi obținute trimițând un e-mail la adresa skoda@metrotehnica.ro sau completând formularul de mai jos.

 

Oferta de preț este calculată pentru Škoda Kamiq Ambition 1.0 TSI / benzina | 1.0 l | 81 KW | 110 CP | Manuala, 6 trepte | 5 -Usi, cu pachet gratuit Confort & Function. Prețul final de vânzare: 16.034 € cu TVA, include prima de casare pentru două autovehicule uzate în valoare de 10.000 de lei, 2 ecobonusuri a câte 1500 lei, echivalente pentru casarea a două autovechiule uzate mai vechi de 15 ani de la data fabricației și/sau care au normă de poluare Euro 3 sau inferioară și bonusul financiar de 5% pentru finanțare auto prin Porsche Leasing. Oferta este valabilă la Metrotehnica Internațional  în limita stocului disponibil și intră în vigoare din momentul în care înscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile în PSIPAN, programul Rabla Clasic, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu. Prezenta ofertă este cu titlu informativ, iar informațiile oferite referitoare la prețuri, dotări standard și opționale corespund momentului actual.

Prețul afișat în Lei este calculat la un curs de schimb valutar estimativ de: 1 Euro = 4,95 Lei. Acest curs de schimb valutar este utilizat exclusiv cu titlu de înțelegere a prețului afișat în Euro. Prețurile se vor calcula in lei la cursul din ziua plății anunțat de Porsche România (cursul de facturare al Porsche Bank din ziua precedentă). Pot interveni orice modificări în prezenta ofertă fără nici un fel de avertizare prealabilă.

Oferta RCA 6 luni gratuit este valabilă pentru autoturismele din stoc, până la 31 mai 2023 și este valabilă la finanțarea prin Porsche Asigurări, în conformitate cu condițiile campaniei Porsche Finance Group România.

Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Škoda Kamiq
Amicul tău de călătorie pentru aventura urbană

SUV-ul de oraş Škoda Kamiq este însoţitorul ideal în jungla urbană a zilelor noastre. 

Škoda a adăugat un al treilea model în gama sa SUV de succes destinată pieţei europene. Este vorba de Škoda Kamiq, modelul prin care marca intră în premieră în segmentul SUV-urilor urbane, segment ce cunoaşte în ultima perioadă creşteri extrem de rapide. Kamiq îmbină avantajele specifice automobilelor din acest segment, precum garda la sol mai mare şi poziţia înaltă pe scaune, cu agilitatea unei compacte şi designul emoţional, caracteristic modelelor Škoda. Beneficiind de sisteme de asistenţă de ultimă oră, spaţiu generos la interior şi numeroase soluţii Simply Clever, Kamiq satisface cerinţele impuse de familii faţă de automobile, dar şi de clienţii ce pun preţ în mod special pe un stil de viaţă modern, în pas cu vremurile.

kamiq-cadou.png

Cere oferta

 

Cu scopul de a te iti trimite oferta, iti solicitam spre prelucrare urmatoarele date personale. In cazul in care nu vom avea acordul tau, nu vom putea fi in masura sa iti oferim serviciile noastre. Toate campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Pentru a incepe completarea, este necesar sa activezi butonul urmator.


Completeaza formularul pentru o oferta personalizata

*Camp obligatoriu


 Da
 ŠKODA FABIA
 ŠKODA SCALA
 ŠKODA OCTAVIA
 ŠKODA SUPERB
 ŠKODA KAMIQ
 ŠKODA KAROQ
 ŠKODA KODIAQ
 ŠKODA ENYAQ
 Da
 telefon
 e-mail
 SMS
 da
 Da
 

Cod Captcha

Dati clic pe imagine pentru a vedea alt captcha
 

Informații și aspecte juridice -  Protectia datelor - Directiva cookieuri