ŠKODA FABIA de la 10.820 €* (TVA inclus)  prin Programul Remat 2019

 

                                                    

 

*Oferta incepand cu intrarea in vigoare a Ghidului 2019 de finantare PSIPAN derulat de AFM si finantat de Fondul de Mediu, sub rezerva acceptarii Metrotehnica International SRL ca producator validat in program si a indeplinirii de catre client a tuturor conditiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2019. Oferta este valabila in limita stocului disponibil, este dedicata persoanelor fizice si presupune aplicarea discountului recomandat, a primei de casare si a ecobonusului / ecobonusurilor calculate in Euro (! EUR = 4.68 LEI) si nu include echipamentele, accesoriile sau dotari optionale. Detalii despre oferta la skoda@metrotehnica.ro sau telefon 021 4500500

Pe buna dreptate, ai acum o masina care capteaza priviri si te scoate in evidenta. Noua ŠKODA FABIA nu e o simpla masina, e un asistent personal inteligent cu interior stilat si design modern. Sistemele inteligente si noile inovatii in design precum plafonul panoramic din sticla, sistemul de sincronizare a smartphone-ului cu masina, Multimedia Bracket, pornirea prin buton Kessy si sistemul ColourConcept de culori personalizabile, transforma noua ŠKODA FABIA in masina cu care nu vei trece neobservat prin oras.

 

Ofertele speciale ŠKODA FABIA Smart de mai jos nu includ contravaloarea Remat . Nu ezitați să profitați și de aceasta! 

ŠKODA FABIA SMART 1.0 TSI 95 CP - REDUCERE: 1803 €

 / Benzina  / Manuala, 5 trepte  /  106 CO2 g/km,  4.6 l/100km/ de la 12.221,- €

 ŠKODA FABIA SMART 1.0 TSI 110 CP- REDUCERE: 1952 €

 / Benzina  / Manuala, 6 trepte  /  107 CO2 g/km,  4.7 l/100km/ de la 12.744,- €

  ŠKODA FABIA SMART 1.0 TSI DSG 110 CP- REDUCERE: 2030 €

 / Benzina  / Direct Shift Gearbox  /  106 CO2 g/km,  4.7 l/100km/ de la 13.961,- €

  

Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa ne contactati pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, respectiv sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.

 

COMPLETEAZA FORMULARUL PENTRU A PRIMI O OFERTA PERSONALIZATA >

 


Informații și aspecte juridice -  Protectia datelor - Directiva cookieuri