NOUA ŠKODA FABIA 

Vă invităm să vă alegeți modelul dorit: CONFIGURATOR ŠKODA. Mai multe detalii puteti obtine sunand la 0214500500 sau trimitand un email la adresa: skoda@metrotehnica.ro.

              

ŠKODA FABIA aduce un plus de culoare in viata ta de zi cu zi. Dedicata celor tineri in ani sau in spirit, aceasta masina cocheta aduce dinamism si flexibilitate in viata ta, surprizandu-te mereu cu detalii practice sau de design. Si mai ales cu un spatiu generos, mult mai generos decat te-ai astepta de la o masina cu care te poti strecura atat de bine prin oras.

 

Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa ne contactati pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, respectiv sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.

 

COMPLETEAZA FORMULARUL PENTRU A PRIMI O OFERTA PERSONALIZATA >

 


Informații și aspecte juridice -  Protectia datelor - Directiva cookieuri