Oferta Škoda Fabia cu livrare rapidă

Vă invităm să vă alegeți modelul dorit: CONFIGURATOR ŠKODA→. Mai multe detalii puteți obține sunând la 0214500500 sau trimițând un email la adresa: skoda@metrotehnica.ro.

Škoda Fabia aduce un plus de culoare în viața ta de zi cu zi. Dedicată celor tineri în ani sau în spirit, această mașină cochetă aduce dinamism și flexibilitate în viața ta, surprizându-te mereu cu detalii practice sau de design. Și mai ales cu un spatiu generos, mult mai generos decât te-ai aștepta de la o mașină cu care te poți strecura atât de bine prin oraș.

Škoda Fabia a devenit și mai atractivă, grație designului său emoțional și a proporțiilor ce îi conferă o personalitate de netrecut cu vederea. Farurile cu design tăios și blocurile optice spate cu tehnologie LED modernă și cu structuri cristaline îi accentuează alura dinamică. Interiorul cu design nou prezintă un bord simetric, cu display-ul central liber poziționat, un panou digital de instrumente opțional și bandouri decorative orizontale. Fabia este cel mai aerodinamic model din segmentul său, ceea ce, împreună cu rezervorul de combustibil de 50 de litri înseamnă o autonomie de peste 900 km conform ciclului WLTP. Mai mult, odată cu Noua Fabia, cinci noi dotări și funcții Simply Clever își sărbătoresc acum premiera.

 

COMPLETEAZA FORMULARUL PENTRU A PRIMI O OFERTA PERSONALIZATA >

 

Pot exista situații în care prețurile afișate nu sunt de actualitate. Vă rugăm să ne contactați pentru informații detaliate și prețuri. Modificări în variante de modele, configurații, opționale, date tehnice, prețuri sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au în parte dotări suplimentare, corespunzătoare unor costuri suplimentare, respectiv sunt prezentate dotări suplimentare sau detalii de dotări ce implică costuri suplimentare și nu sunt disponibile pentru toate modelele. Vă rugăm să vă interesați înainte de încheierea contractului cu privire la dotările și prețul exact.


 

Informații și aspecte juridice -  Protectia datelor - Directiva cookieuri