ŠKODA FABIA de la 11.770 €* (TVA inclus)       

*Ofertă valabilă în limita stocului dsponibil. Mai multe detalii pot fi obținute trimițând un e-mail la adresa skoda@metrotehnica.ro sau completând formularul de mai jos.   

*Pret recomandat din care este scazuta prima de casare aferenta programului Rabla 2021 (Programul de stimulare a innoirii parcului auto national 2020-2024-PSIPAN derulat de Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu). Acordarea primei de casare (valoarea acesteia fiind calculata in Euro, la cursul de schimb 1 Euro=5 Lei), in limita tichetelor disponibile, presupune inscrierea si acceptarea dvs. in aplicatia PSIPAN (conditionata de indeplinirea tuturor conditiilor necesare, conform Ghidului PSIPAN), achizitionarea autoturismului de la distribuitorul autorizat ŠKODA Metrotehnica acceptat in PSIPAN si nu include echipamentele, accesoriile sau dotari optionale. Mai multe detalii puteti obtine sunand la 0214500500 sau trimitand un email la adresa: skoda@metrotehnica.ro.

              

ŠKODA FABIA aduce un plus de culoare in viata ta de zi cu zi. Dedicata celor tineri in ani sau in spirit, aceasta masina cocheta aduce dinamism si flexibilitate in viata ta, surprizandu-te mereu cu detalii practice sau de design. Si mai ales cu un spatiu generos, mult mai generos decat te-ai astepta de la o masina cu care te poti strecura atat de bine prin oras.

Nu ezitați să profitați de oferta specială ŠKODA FABIA Smart! 

ŠKODA FABIA SMART 1.0 TSI 95 CP - REDUCERE: 1803 €

 / Benzina  / Manuala, 5 trepte  /  106 CO2 g/km,  4.6 l/100km/ de la 12.851,- € 

Pretul nu include contravaloarea primei de casare- Rabla 2020.

Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa ne contactati pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, respectiv sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.

 

COMPLETEAZA FORMULARUL PENTRU A PRIMI O OFERTA PERSONALIZATA >

 


Informații și aspecte juridice -  Protectia datelor - Directiva cookieuri