Oferta Škoda Karoq de la 23.250 

  Vă invităm să vă alegeți modelul dorit: CONFIGURATOR ŠKODA.  Mai multe detalii pot fi obținute trimițând un e-mail la adresa skoda@metrotehnica.ro sau completând formularul de mai jos.

Oferta de preț este calculată pentru Škoda Karoq Ambition 1.5 TSI / benzina | 1.5 l | 110 KW | 150 CP | Manuala, 6 trepte | 5 -Usi. Prețul final de vânzare: 23.250 € cu TVA, include prima de casare pentru două autovehicule uzate în valoare de 10.000 de lei, 2 ecobonusuri a câte 1500 lei, echivalente pentru casarea a două autovechiule uzate mai vechi de 15 ani de la data fabricației și/sau care au normă de poluare Euro 3 sau inferioară și bonusul financiar de 5% pentru finanțare auto prin Porsche Leasing. Oferta este valabilă la Metrotehnica Internațional  în limita stocului disponibil și intră în vigoare din momentul în care înscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile în PSIPAN, programul Rabla Clasic, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu. Prezenta ofertă este cu titlu informativ, iar informațiile oferite referitoare la prețuri, dotări standard și opționale corespund momentului actual.
Prețul afișat în Lei este calculat la un curs de schimb valutar estimativ de: 1 Euro = 4,95 Lei. Acest curs de schimb valutar este utilizat exclusiv cu titlu de înțelegere a prețului afișat în Euro. Prețurile se vor calcula in lei la cursul din ziua plății anunțat de Porsche România (cursul de facturare al Porsche Bank din ziua precedentă). Pot interveni orice modificări în prezenta ofertă fără nici un fel de avertizare prealabilă.

Oferta RCA 6 luni gratuit este valabilă pentru autoturismele din stoc, până la 31 mai 2023 și este valabilă la finanțarea prin Porsche Asigurări, în conformitate cu condițiile campaniei Porsche Finance Group România.

Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Un SUV compact, modern, încăpător și frumos Škoda Karoq îți va face pofta să cauți în toate  tot ce este altfel, tot ce este extraordinar si memorabil. Dedicată cuplurilor și familiilor care stiu sa trăiască din plin, care caută mereu și îndrăznesc să încerce drumuri și locuri, experiențe, rețete și oameni altfel.

Pot exista situații în care prețurile afișate nu sunt de actualitate. Vă rugăm să ne contactați pentru informații detaliate și prețuri. Modificări în variante de modele, configurații, opționale, date tehnice, prețuri sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au în parte dotări suplimentare, corespunzătoare unor costuri suplimentare, respectiv sunt prezentate dotări suplimentare sau detalii de dotări ce implică costuri suplimentare și nu sunt disponibile pentru toate modelele. Vă rugăm să vă interesați înainte de încheierea contractului cu privire la dotările și prețul exact.

 

COMPLETEAZA FORMULARUL PENTRU A PRIMI O OFERTA PERSONALIZATA >

 


 

Informații și aspecte juridice -  Protectia datelor - Directiva cookieuri


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/clients/client3/web15/tmp) in Unknown on line 0