Oferta Škoda Scala

Vă invităm să vă alegeți modelul dorit: CONFIGURATOR ŠKODA→. Mai multe detalii puteți obține sunând la 0214500500 sau trimițând un email la adresa: skoda@metrotehnica.ro.

Fă pasul! Curajoasă și cu un design remarcabil, Skoda Scala este mașina cu cea mai mare consolă din gamă. Soluțiile de conectivitate de ultimă oră te vor aduce mai aproape de tot ce e mai important pentru tine, iar plafonul panoramic de mari dimensiuni îți va oferi o vedere și mai cuprinzătoare asupra tuturor posibilităților care ți se deschid.

 Astfel, denumirea Scala ce provine din limba latină i se potriveşte perfect noului model. Cuvântul înseamnă scară. Scala escaladează mai multe trepte pe scara evoluţiei mărcii Škoda şi, totodată, redă perfect valorile mărcii, rezumate de expresia "ingeniozitate discretă".

Škoda Scala combină ergonomia şi caracterul emoţional cu spaţiul interior generos specific modelelor Škoda şi cu cel mai mare portbagaj din segment, şi anume de 467 de litri. De asemenea, Scala este prima Škoda echipată cu cea mai nouă generație de sisteme de infotainment. Astfel, ecranul liber poziţionat este instalat sus pe bord, pentru a se afla în câmpul vizual imediat al şoferului. Afişajul Virtual Cockpit are cel mai mare ecran din segment. La toate acestea se adaugă noi elemente de decor şi materiale rafinate, precum suprafeţele realizate din plastic moale, cu textură specifică.

 

Pot exista situații în care prețurile afișate nu sunt de actualitate. Vă rugăm să ne contactați pentru informații detaliate și prețuri. Modificări în variante de modele, configurații, opționale, date tehnice, prețuri sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au în parte dotări suplimentare, corespunzătoare unor costuri suplimentare, respectiv sunt prezentate dotări suplimentare sau detalii de dotări ce implică costuri suplimentare și nu sunt disponibile pentru toate modelele. Vă rugăm să vă interesați înainte de încheierea contractului cu privire la dotările și prețul exact.

 

COMPLETEAZA FORMULARUL PENTRU A PRIMI O OFERTA PERSONALIZATA >

 


 

Informații și aspecte juridice -  Protectia datelor - Directiva cookieuri