ŠKODA SCALA

Mai multe detalii pot fi obținute trimițând un e-mail la adresa skoda@metrotehnica.ro sau completând formularul de mai jos.                                                                     

 
 
FII ÎNTOTDEAUNA PREGĂTIT DE AVENTURĂ! 
Achiziționează o mașină nouă ŠKODA în perioada 6 septembrie-26 noiembrie 2021 de la showroom-ul ŠKODA Metrotehnica și primești un set de roți de iarnă la jumătate de preț.

 Oferta se supune unor termene și condiții.

Pentru mai multe detalii trimite un e-mail la adresa: skoda@metrotehnica.ro, sună la 021 4 500 500 sau completează formularul de mai jos.

Fa pasul! Curajoasa si cu un design remarcabil, SKODA SCALA este masina cu cea mai mare consola din gama. Solutiile de conectivitate de ultima te vor aduce mai aproape de tot ce e mai important pentru tine, iar plafonul panoramic de mari dimensiuni iti va oferi o vedere sim ai cuprinzatoare asupra tuturor posibilitatilor care ti se deschid.

 Astfel, denumirea SCALA ce provine din limba latină i se potriveşte perfect noului model. Cuvântul înseamnă scară. SCALA escaladează mai multe trepte pe scara evoluţiei mărcii ŠKODA şi, totodată, redă perfect valorile mărcii, rezumate de expresia "ingeniozitate discretă".

Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa ne contactati pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, respectiv sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.

 

COMPLETEAZA FORMULARUL PENTRU A PRIMI O OFERTA PERSONALIZATA >

 


Informații și aspecte juridice -  Protectia datelor - Directiva cookieuri