Oferta Škoda Scala de la 13.963,49 €*, TVA inclus

Vă invităm să vă alegeți modelul dorit: CONFIGURATOR ŠKODA→. Mai multe detalii puteți obține sunând la 0214500500 sau trimițând un email la adresa: skoda@metrotehnica.ro.

*Preț recomandat din care este scăzută prima de casare aferentă programului Rabla 2024 (derulat de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor prin Administrația Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a înnoirii parcului auto național 2020-2024-PSIPAN). Acordarea primei de casare (valoarea acestora fiind calculată în Euro la cursul de schimb 1 Euro=5 Lei) în limita tichetelor disponibile, presupune înscrierea și acceptarea dvs. în PSIPAN (condiționată de îndeplinirea tuturor condițiilor necesare, conform Ghidului PSIPAN), achiziționarea autoturismului de la dealerul Škoda Metrotehnica acceptat în PSIPAN. Oferta nu include  echipamentele, accesoriile sau dotări opționale.

scala-essence.jpgŠKODA SCALA ESSENCE

Echipamente incluse:
Aer condiționat cu reglare manuală; 
→Digital Display Basic 8" - instrumente de bord digitale
→Faruri Full LED Basic
→Blocuri optice spate Basic LED
→Front Assistant - Sistem de avertizare

 MAI MULTE INFORMAȚII→


 

 

COMPLETEAZA FORMULARUL PENTRU A PRIMI O OFERTA PERSONALIZATA >

 

Pot exista situații în care prețurile afișate nu sunt de actualitate. Vă rugăm să ne contactați pentru informații detaliate și prețuri. Modificări în variante de modele, configurații, opționale, date tehnice, prețuri sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au în parte dotări suplimentare, corespunzătoare unor costuri suplimentare, respectiv sunt prezentate dotări suplimentare sau detalii de dotări ce implică costuri suplimentare și nu sunt disponibile pentru toate modelele. Vă rugăm să vă interesați înainte de încheierea contractului cu privire la dotările și prețul exact.

Fă pasul! Curajoasă și cu un design remarcabil, Skoda Scala este mașina cu cea mai mare consolă din gamă. Soluțiile de conectivitate de ultimă oră te vor aduce mai aproape de tot ce e mai important pentru tine, iar plafonul panoramic de mari dimensiuni îți va oferi o vedere și mai cuprinzătoare asupra tuturor posibilităților care ți se deschid.

 Astfel, denumirea Scala ce provine din limba latină i se potriveşte perfect noului model. Cuvântul înseamnă scară. Scala escaladează mai multe trepte pe scara evoluţiei mărcii Škoda şi, totodată, redă perfect valorile mărcii, rezumate de expresia "ingeniozitate discretă".

Škoda Scala combină ergonomia şi caracterul emoţional cu spaţiul interior generos specific modelelor Škoda şi cu cel mai mare portbagaj din segment, şi anume de 467 de litri. De asemenea, Scala este prima Škoda echipată cu cea mai nouă generație de sisteme de infotainment. Astfel, ecranul liber poziţionat este instalat sus pe bord, pentru a se afla în câmpul vizual imediat al şoferului. Afişajul Virtual Cockpit are cel mai mare ecran din segment. La toate acestea se adaugă noi elemente de decor şi materiale rafinate, precum suprafeţele realizate din plastic moale, cu textură specifică.

 


 

Informații și aspecte juridice -  Protectia datelor - Directiva cookieuri