Oferta Škoda Scala de la 16.665 €

Vă invităm să vă alegeți modelul dorit: CONFIGURATOR ŠKODA→. Mai multe detalii puteți obține sunând la 0214500500 sau trimițând un email la adresa: skoda@metrotehnica.ro.

Oferta de preț este calculată pentru Škoda Scala Style 1.5 TSI / benzina | 1.5 l | 110 KW | 150 CP | Manuala, 6 trepte | 5 -Usi. Prețul final de vânzare: 16.665 € cu TVA, include prima de casare pentru două autovehicule uzate în valoare de 10.000 de lei, 2 ecobonusuri a câte 1500 lei, echivalente pentru casarea a două autovechiule uzate mai vechi de 15 ani de la data fabricației și/sau care au normă de poluare Euro 3 sau inferioară și bonusul financiar de 4% pentru finanțare auto prin Porsche Leasing. Oferta este valabilă la Metrotehnica Internațional  în limita stocului disponibil și intră în vigoare din momentul în care înscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile în PSIPAN, programul Rabla Clasic, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu. Prezenta ofertă este cu titlu informativ, iar informațiile oferite referitoare la prețuri, dotări standard și opționale corespund momentului actual.

Prețul afișat în Lei este calculat la un curs de schimb valutar estimativ de: 1 Euro = 4,95 Lei. Acest curs de schimb valutar este utilizat exclusiv cu titlu de înțelegere a prețului afișat în Euro. Prețurile se vor calcula in lei la cursul din ziua plății anunțat de Porsche România (cursul de facturare al Porsche Bank din ziua precedentă). Pot interveni orice modificări în prezenta ofertă fără nici un fel de avertizare prealabilă.

Oferta RCA 6 luni gratuit este valabilă pentru autoturismele din stoc, până la 30 iunie 2023 și este valabilă la finanțarea prin Porsche Asigurări, în conformitate cu condițiile campaniei Porsche Finance Group România.

Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Fă pasul! Curajoasă și cu un design remarcabil, Skoda Scala este mașina cu cea mai mare consolă din gamă. Soluțiile de conectivitate de ultimă oră te vor aduce mai aproape de tot ce e mai important pentru tine, iar plafonul panoramic de mari dimensiuni îți va oferi o vedere și mai cuprinzătoare asupra tuturor posibilităților care ți se deschid.

 Astfel, denumirea Scala ce provine din limba latină i se potriveşte perfect noului model. Cuvântul înseamnă scară. Scala escaladează mai multe trepte pe scara evoluţiei mărcii Škoda şi, totodată, redă perfect valorile mărcii, rezumate de expresia "ingeniozitate discretă".

Škoda Scala combină ergonomia şi caracterul emoţional cu spaţiul interior generos specific modelelor Škoda şi cu cel mai mare portbagaj din segment, şi anume de 467 de litri. De asemenea, Scala este prima Škoda echipată cu cea mai nouă generație de sisteme de infotainment. Astfel, ecranul liber poziţionat este instalat sus pe bord, pentru a se afla în câmpul vizual imediat al şoferului. Afişajul Virtual Cockpit are cel mai mare ecran din segment. La toate acestea se adaugă noi elemente de decor şi materiale rafinate, precum suprafeţele realizate din plastic moale, cu textură specifică.

 

Pot exista situații în care prețurile afișate nu sunt de actualitate. Vă rugăm să ne contactați pentru informații detaliate și prețuri. Modificări în variante de modele, configurații, opționale, date tehnice, prețuri sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au în parte dotări suplimentare, corespunzătoare unor costuri suplimentare, respectiv sunt prezentate dotări suplimentare sau detalii de dotări ce implică costuri suplimentare și nu sunt disponibile pentru toate modelele. Vă rugăm să vă interesați înainte de încheierea contractului cu privire la dotările și prețul exact.

 

COMPLETEAZA FORMULARUL PENTRU A PRIMI O OFERTA PERSONALIZATA >

 


 

Informații și aspecte juridice -  Protectia datelor - Directiva cookieuri