Oferta Škoda Enyaq 60 Start de la 31.735,72 €*, TVA inclus

Vă invităm să vă alegeți modelul dorit: CONFIGURATOR ŠKODA→. Mai multe detalii puteți obține sunând la 0214500500 sau trimițând un email la adresa: skoda@metrotehnica.ro.

*Preț recomandat din care este scăzută prima de casare aferentă programului Rabla 2024 (derulat de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor prin Administrația Fondului pentru Mediu a programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic, 2020-2024-PSIPAN). Acordarea primei de casare (valoarea acestora fiind calculată în Euro la cursul de schimb 1 Euro=5 Lei) în limita tichetelor disponibile, presupune înscrierea și acceptarea dvs. în PSIPAN (condiționată de îndeplinirea tuturor condițiilor necesare, conform Ghidului PSIPAN), achiziționarea autoturismului de la dealerul Škoda Metrotehnica acceptat în PSIPAN. Oferta nu include  echipamentele, accesoriile sau dotări opționale.

enyaq60-start.jpgŠKODA ENYAQ 60 START

Echipamente incluse:
Baterie de inalta tensiune 58 kWh (capacitate neta)
→Blocuri optice spate cu tehnologie LED
→Cablu de incarcare MODE 3
→Climatronic

 MAI MULTE INFORMAȚII→


 

 

COMPLETEAZA FORMULARUL PENTRU A PRIMI O OFERTA PERSONALIZATA >

 

Pot exista situații în care prețurile afișate nu sunt de actualitate. Vă rugăm să ne contactați pentru informații detaliate și prețuri. Modificări în variante de modele, configurații, opționale, date tehnice, prețuri sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au în parte dotări suplimentare, corespunzătoare unor costuri suplimentare, respectiv sunt prezentate dotări suplimentare sau detalii de dotări ce implică costuri suplimentare și nu sunt disponibile pentru toate modelele. Vă rugăm să vă interesați înainte de încheierea contractului cu privire la dotările și prețul exact.


 

Informații și aspecte juridice -  Protectia datelor - Directiva cookieuri