Oferta Škoda Octavia de la 20.541,74 EUR, TVA inclus

PROMOȚIE ANIVERSARĂ 25 ANI PORSCHE FINANCE GROUP ROMÂNIA: BONUS FINANCIAR 1.428 €

VEZI OFERTA AICI

Pretul calculat nu include contravaloarea Rabla 2024.

Vă invităm să vă alegeți modelul dorit: CONFIGURATOR Škoda→. Mai multe detalii puteți obține sunând la 0214500500 sau trimițând un email la adresa: skoda@metrotehnica.ro.

*PROMOȚIE ANIVERSARĂ PORSCHE LEASING ROMÂNIA

Explorează avantajele ofertei jubiliare PFG - 25 de ani .

Finanțează-ți mașina visurilor tale și beneficiezi de un super bonus financiar, adaptat în funcție de marcă, model și asigurătorul CASCO.

Oferta este valabilă pentru achiziția autoturismelor noi sau de stoc marca (exclus modele electrice) ŠKODA prin produsele Leasing Financiar Clasic, PERFECT LEASING sau Credit oferite de către Porsche Leasing Romania IFN S.A.

1920x1080_Skoda.png

 

 

CALCUL REPREZENTATIV

Model: Octavia Selection 1.5 TSI 
Cilindree: 1498 cmc
Caracteristici tehnice: 115 CP/85 KW, Manuala, 6 trepte, Tractiune Fata, 4 usi,Benzina

Nr. de locuri: 5
CO2 WLTP: 119 g/km
Consum mixt: 5.2 l/100km

Produs  LEASING CLASIC
Moneda EUR
Rata lunara 208,08 EUR fără TVA
Avans 50% 8.630,98 EUR fără TVA
Valoare
reziduala 20%
3.452,39 EUR fără TVA
Durata contract 60 luni

AVANTAJE

Valoare fixă a bonusului financiar în funcție de  model  și asigurătorul CASCO.
Promoția este valabilă pentru mașini noi și mașini de stoc (exclus modele electrice).
Promoția este eligibilă pentru persoane fizice și juridice.
Durata minimă contractuală este de 24 de luni.

 

COMPLETEAZA FORMULARUL PENTRU A PRIMI O OFERTA PERSONALIZATA >

 

octavia-ambition.jpgSOLICITATI SI OFERTA ŠKODA OCTAVIA AMBITION.

MEGA DISCOUNT

Echipamente incluse:
→Driving Mode Selection

→Senzori parcare fata/spate
→Priza 230V si conexiune USB-C (consola fata/spate si in oglinda retrovizoare)
→Light Assistant si senzor de ploaie cu oglinda retrovizoare interioara cu efect automat antiorbire

 MAI MULTE INFORMAȚII→


 

Pot exista situații în care prețurile afișate nu sunt de actualitate. Vă rugăm să ne contactați pentru informații detaliate și prețuri. Modificări în variante de modele, configurații, opționale, date tehnice, prețuri sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au în parte dotări suplimentare, corespunzătoare unor costuri suplimentare, respectiv sunt prezentate dotări suplimentare sau detalii de dotări ce implică costuri suplimentare și nu sunt disponibile pentru toate modelele. Vă rugăm să vă interesați înainte de încheierea contractului cu privire la dotările și prețul exact.

A patra generație a modelului ŠKODA OCTAVIA este mai mare, datorită noilor proporții, iar noul limbaj de design ŠKODA accentuează și mai pregnant caracterul emoțional și dinamic al acestui model de succes. Noua mască frontală, farurile mai înguste și barele de plafon cu un design nou, aplatizat, pun și mai bine în valoare silueta modelului OCTAVIA COMBI, pe când limuzina aproape că pare a fi un coupe, privind forma profilului său.

Škoda Octavia: și mai bună, și mai spațioasă, și mai sigură, și mai conectată, și mai emoțională ca niciodată. Complet reinventată pentru a provoca bucurii.

Odată cu lansarea celei de-a patra generații a modelului cu cele mai mari vânzări din istoria mărcii, Škoda a atins o nouă dimensiune. Modelul de bază al gamei Škoda a devenit acum mai lung și mai lat decât predecesorul și are un portbagaj chiar și mai mare, plus un caracter și mai emoțional, grație noului limbaj de design Škoda. Noul concept al interiorului combină spațiul extraordinar cu funcționalitatea excelentă, la care sunt adăugate și materialele de calitate superioară și mai multe noi detalii ingenioase. Dotările inovatoare de conectivitate și noile sisteme de asistență oferă acum niveluri chiar și mai înalte de confort și siguranță, schimbător shift by wire, lumini Matrix Full Led si noul Head-s up Display. Cu noul sau design si numeroasele detalii simply clever, cea mai bună Škoda Octavia din toate timpurile este mașina care aduce încântare întregii familii.

 


 

Informații și aspecte juridice -  Protectia datelor - Directiva cookieuri