Oferta Škoda Octavia

Vă invităm să vă alegeți modelul dorit: CONFIGURATOR Škoda→. Mai multe detalii puteți obține sunând la 0214500500 sau trimițând un email la adresa: skoda@metrotehnica.ro.

A patra generație a modelului ŠKODA OCTAVIA este mai mare, datorită noilor proporții, iar noul limbaj de design ŠKODA accentuează și mai pregnant caracterul emoțional și dinamic al acestui model de succes. Noua mască frontală, farurile mai înguste și barele de plafon cu un design nou, aplatizat, pun și mai bine în valoare silueta modelului OCTAVIA COMBI, pe când limuzina aproape că pare a fi un coupe, privind forma profilului său.

Škoda Octavia: și mai bună, și mai spațioasă, și mai sigură, și mai conectată, și mai emoțională ca niciodată. Complet reinventată pentru a provoca bucurii.

Odată cu lansarea celei de-a patra generații a modelului cu cele mai mari vânzări din istoria mărcii, Škoda a atins o nouă dimensiune. Modelul de bază al gamei Škoda a devenit acum mai lung și mai lat decât predecesorul și are un portbagaj chiar și mai mare, plus un caracter și mai emoțional, grație noului limbaj de design Škoda. Noul concept al interiorului combină spațiul extraordinar cu funcționalitatea excelentă, la care sunt adăugate și materialele de calitate superioară și mai multe noi detalii ingenioase. Dotările inovatoare de conectivitate și noile sisteme de asistență oferă acum niveluri chiar și mai înalte de confort și siguranță, schimbător shift by wire, lumini Matrix Full Led si noul Head-s up Display. Cu noul sau design si numeroasele detalii simply clever, cea mai bună Škoda Octavia din toate timpurile este mașina care aduce încântare întregii familii.

 

Pot exista situații în care prețurile afișate nu sunt de actualitate. Vă rugăm să ne contactați pentru informații detaliate și prețuri. Modificări în variante de modele, configurații, opționale, date tehnice, prețuri sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au în parte dotări suplimentare, corespunzătoare unor costuri suplimentare, respectiv sunt prezentate dotări suplimentare sau detalii de dotări ce implică costuri suplimentare și nu sunt disponibile pentru toate modelele. Vă rugăm să vă interesați înainte de încheierea contractului cu privire la dotările și prețul exact.

 

COMPLETEAZA FORMULARUL PENTRU A PRIMI O OFERTA PERSONALIZATA >

 


 

Informații și aspecte juridice -  Protectia datelor - Directiva cookieuri