Oferta Škoda Superb 

Vă invităm să vă alegeți modelul dorit: CONFIGURATOR Škoda→. Mai multe detalii puteți obține sunând la 0214500500 sau trimițând un email la adresa: skoda@metrotehnica.ro.

              

Škoda Superb impresionează cel mai mult cu noile tehnologii şi cu un interior şi mai sofisticat. Farurile Matrix full-LED sunt o premieră pentru un model Škoda din producţia de serie. Acum sunt lansate şi mai multe sisteme de asistenţă, precum tempomatul predictiv. De asemenea, Škoda Superb oferă Side Assist care funcţionează acum pe o distanţă de 70 m. Suplimentar faţă de versiunea hibridă plug-in, SUPERB este oferit şi cu motoare diesel şi  motoare pe benzină, acestea având puteri între 150 CP5 şi 280 CP. 

Putere, eleganță și personalitate plină de prestanță, care se impune în peisajul citadin. Oricare ar fi pachetul de dotări și echipări pe care l-ai alege, fie că vorbim de Ambition, Style sau pretențiosul model de designer Laurin & Klement, Škoda Superb este alegerea pentru o mașină care nu lasă nimic de dorit: un autoturism suveran, elegant, dar practic pentru orice destinație sau călătorie de afaceri.

Într-un cuvânt – Superb.

Pot exista situații în care prețurile afișate nu sunt de actualitate. Vă rugăm să ne contactați pentru informații detaliate și prețuri. Modificări în variante de modele, configurații, opționale, date tehnice, prețuri sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au în parte dotări suplimentare, corespunzătoare unor costuri suplimentare, respectiv sunt prezentate dotări suplimentare sau detalii de dotări ce implică costuri suplimentare și nu sunt disponibile pentru toate modelele. Vă rugăm să vă interesați înainte de încheierea contractului cu privire la dotările și prețul exact.

 

COMPLETEAZA FORMULARUL PENTRU A PRIMI O OFERTA PERSONALIZATA >

 


 

Informații și aspecte juridice -  Protectia datelor - Directiva cookieuri