Ce anume face ca automobilele ŠKODA sa fie speciale pentru clientii de flote?

 
Datorita calitatile lor unice, automobilele ŠKODA sunt unele dintre cele mai populare vehicule pentru clientii de flote. In timp ce managerii de flote apreciaza la ŠKODA costurile de operare si valorile de revanzare, pe soferi ii intereseaza in principal siguranta, spatiul, confortul si performanta. ŠKODA AUTO ofera toate acele lucruri, iar asta ne face sa fim speciali pentru clientii nostri.
 

Costul total al detinerii (TCO)

Marca ŠKODA reprezinta o alternativa excelenta atat din perspectiva costurilor de operare, cat si din perspectiva valorii de revanzare a masinilor. 

Siguranta

Fie ca va ganditi la siguranta intregului echipaj, in general, sau ca aveti in minte caracteristicile de siguranta ale vehiculului in sine, noi avem multe de oferit, in toate privintele. 

Solutii inteligente

Modelele ŠKODA ofera o gama larga de dotari si solutii ”simply clever”. 

Calitate superioara

Satisfactia clientilor este prioritatea noastra, atat in ceea ce priveste utilizarea automobilelor, cat si celelalte produse si servicii. 

Spatiozitatea

Desi modelele ŠKODA apartin unor clase auto diferite, toate au ceva in comun. Fiecare ofera spatiu neegalat in propria sa categorie. Conceptele si solutiile sofisticate implementate de inginerii nostri ofera tuturor clientilor nostri un confort maxim in vehicul si o capacitate exceptionala pentru bagajele lor. 

 

COMPLETEAZA FORMULARUL PENTRU A PRIMI O OFERTA PERSONALIZATA >

 

Bord.jpgPortbagaj-3.jpgPortbagaj-2.jpg
Superb-Combi.jpgPortbagaj.jpgSofer.jpgharta_premii_3.jpgslide_demo_revanzare.jpg
1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg

Informații și aspecte juridice -  Protectia datelor - Directiva cookieuri