De ce sunt mașinile ŠKODA speciale pentru clienții de flote?

Datorită calităților sale unice, automobilele ŠKODA sunt unele dintre cele mai populare vehicule pentru clienții de flote. În timp ce managerii de flote apreciază la ŠKODA costurile de operare și valorile de revânzare, pe șoferi îi interesează în principal siguranța, spațiul, confortul și performanța.
ŠKODA oferă toate aceste lucruri, iar asta ne face să fim speciali pentru clienții nostri.
 

Costul total al deținerii (TCO)

Marca ŠKODA reprezintă o alternativă excelentă atât din perspectiva costurilor de operare, cât și din perspectiva valorii de revânzare a mașinilor. 

Siguranța

Fie că vă gândiți la siguranța întregului echipaj, în general, sau că aveți in minte caracteristicile de siguranță ale vehiculului în sine, noi avem multe de oferit, în toate privințele

Soluții inteligente

Modelele ŠKODA ofera o gamă largă de dotări și soluții ”simply clever”

Calitate superioară

Satisfacția clienților este prioritatea noastră, atât în ceea ce privește utilizarea automobilelor, cât și celelalte produse și servicii. 

Spațiozitatea

Deși modelele ŠKODA aparțin unor clase auto diferite, toate au ceva in comun. Fiecare oferă spațiu neegalat în propria sa categorie. Conceptele și soluțiile sofisticate implementate de inginerii noștri oferă tuturor clienților noștri un confort maxim în vehicul și o capacitate excepțională pentru bagajele lor. 

 

COMPLETEAZA FORMULARUL PENTRU A PRIMI O OFERTA PERSONALIZATA >

 

Bord.jpgPortbagaj-3.jpgPortbagaj-2.jpg
Superb-Combi.jpgPortbagaj.jpgSofer.jpgharta_premii_3.jpgslide_demo_revanzare.jpg
1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg

 

Informații și aspecte juridice -  Protectia datelor - Directiva cookieuri