Škoda Octavia

Noua Škoda Octavia-Inima mărcii Škoda

NOUA ŠKODA OCTAVIA: BESTSELLER-UL PERFECT PENTRU AFACERI ȘI PENTRU O FAMILIE NUMEROASĂ 

Și mai bună, și mai spațioasă, și mai sigură, și mai conectată, și mai emoțională ca niciodată: odată cu lansarea celei de-a patra generații a modelului cu cele mai mari vânzări din istoria mărcii, Škoda a atins o nouă dimensiune. Modelul de bază al gamei Škoda a devenit acum mai lung și mai lat decât predecesorul și are un portbagaj chiar și mai mare, plus un caracter și mai emoțional, grație noului limbaj de design Škoda. Noul concept al interiorului combină spațiul extraordinar cu funcționalitatea excelentă, la care sunt adăugate și materialele de calitate superioară și mai multe noi detalii ingenioase. Dotările inovatoare de conectivitate și noile sisteme de asistență oferă acum niveluri chiar și mai înalte de confort și siguranță.

Škoda Octavia test drive

test-drive-skoda.png

DESCOPERĂ FRUMUSEȚEA NOULUI MODEL ŠKODA OCTAVIA

skoda-octavia-2020.jpg

Bernhard Maier, Președintele Consiliului de Administrație Škoda, a declarat: ”Octavia este de importanță imensă pentru Škoda. De aceea, am înnoit acum complet acest model. Rezultatul: cea mai bună Škoda din toate timpurile. Este un automobil mai spațios, mai practic și mai sigur ca niciodată. Prezentând noua generație, acum, la a 60-a aniversare a modelului, am făcut un mare pas înainte. Octavia a contribuit în manieră decisivă la evoluția pozitivă a companiei și a mărcii... pe parcursul a șase decenii. Sunt încrezător că noua generație își va juca mai departe cu brio acest rol de motor al dezvoltării noastre.”

La șaizeci de ani de la startul producției modelului Octavia, ce a avut loc în 1959, acum, marca lansează cel mai bun model din istorie. A patra generație de la relansarea modelului din 1996 va continua să fie inima și motorul mărcii și totodată modelul cele mai mari volume de vânzării ale mărcii. Produsă în peste 6,5 milioane de exemplare, Octavia este de mulți ani un model foarte apreciat atât în țara de proveniență, Republica Cehă, cât și pe multe alte piețe de pe glob. Motivele sunt evidente: modelul are un design modern și tehnologie modernă, este eficient, foarte practic și de calitate superioară. Totodată, mașina oferă spațiu extrem de generos și un excelent raport valoare/preț.

DESIGN UNIC

Cu proporțiile sale perfecte, suprafețele îngrijite și aerodinamica îmbunătățită, noua Škoda Octavia arată elegant și sportiv. Așa cum este obișnuit pentru un Octavia, aceasta și-a păstrat designul atemporal. Drept urmare, nu se poate confunda cu altceva.

octavia_002-1.jpgOCTAVIA_003-1-1920x1280.jpgOCTAVIA_004.jpgOCTAVIA_int_1.jpgOCTAVIA_int_2.jpg

skoda-octavia-1.jpg

PRECIZIE PÂNĂ LA ULTIMUL DETALIU

skoda-octavia-3.jpg

CONFORT PESTE TOT

skoda-octavia-portbagaj.jpg

MAI MARE ȘI MAI ATRACTIVĂ

skoda-octavia-3.jpg

FII ÎN TREND, FII CONECTAT

octavia_motoare.jpg

MOTOARE ȘI TRANSMISII

octavia_faruri_matrix.jpg

DSG CU TEHNOLOGIE SHIFT-BY-WIRE ȘI FARURILE MATRIX FULL-LED

skoda-octavia-6.jpg

NOUA TA OCTAVIA, O ALEGERE SIGURĂ

skoda-octavia-7.jpg

Noua Octavia este a patra generație a modelului nostru de top. Din 1996 și până acum au fost livrate clienților peste 6,5 milioane de unități. 
Octavia este în prezent modelul cel mai vândut în mai multe țări europene. 
De-a lungul carierei sale, Octavia a câștigat peste 50 de premii internaționale.