Škoda Octavia

Noua Škoda Octavia-Simbolul succesului mărcii Škoda

Škoda Octavia. Un bestseller de renume  

27 de ani de la lansarea primei generații moderne a modelului de mare succes Škoda Octavia.

Vândută în peste 7 milioane de unități, Octavia conduce detașat topul de vânzări ale modelelor Škoda. A patra generaţie Octavia a primit acum un look împrospătat, ce include grila Škoda revizuită la radiator și a doua generație a farurilor LED Matrix. Clienții vor beneficia, de asemenea, de un pachet mai amplu de dotări standard, ce include, de pildă, afișajul Digital Display de 10 inchi sau sistemul Climatronic cu reglaje pe 2 zone. De asemenea, Škoda utilizează acum în proporție mai mare materiale sustenabile la interiorul mașinii. Sistemele adiționale de siguranță și asistență sporesc siguranța activă și pasivă, iar noua structură a portofoliului de dotări oferă opțiuni adiționale de personalizare.

skoda-octavia-2024-exterior-frontal.pngskoda-octavia-2024-exterior-profil.pngskoda-octavia-lateral.pngskoda-octavia-interior.pngskoda-octavia-scaune-ergonomice.pngskoda-octavia-cotiera-spate.pngoctavia-portbagaj-600-litri.png

Descoperă cum este noua Škoda Octavia

noua-octavia.jpg

Mai sigură

Noua Octavia își ridică și mai sus nivelul de siguranță, deja remarcabil. Sistemul automat de frânare de urgență va reacționa și la pietonii care se află în spatele autoturismului, atunci când autoturismul se deplasează în marșarier. Sistemul optimizat de monitorizare a atenției și oboselii șoferului Attention and Drowsiness Assist vă poate avertiza când sunteți obosiți și atunci când atenția vă este distrasă. Limitatorul de viteză predictiv vă poate ajuta să nu depășiți limitările de viteză.

octavia-siguranta.png

Mai confortabilă

Doriți să puteți activa toate sistemele de încălzire din automobil prin simpla apăsare a unui buton? Doriți să luați loc în automobil și să dați o singură comandă și automobilul să iasă autonom de pe locul de parcare? Sau, și mai bine, să nici nu vă aflați măcar în autoturism, dar să apăsați un buton de pe telefonul mobil și mașina să iasă singură de pe locul de parcare? Toate acestea sunt posibile cu noua Octavia!

octavia-confort.png

Mai sustenabilă

Continuând tendințele introduse de noile generații Superb și Kodiaq, noua Octavia este chiar mai sustenabilă decât predecesoarea sa, oferind inclusiv umbrela și racleta de gheață fabricate din materiale sustenabile. Toate elementele interioare cromate au fost înlocuite cu o nouă culoare mată, cunoscută sub numele de Unique Dark Chrome, iar pielea utilizată în interiorul Suite a fost tăbăcită ecologic, cu reziduuri de cafea.

octavia-simply-clever.png

Exteriorul Noii Škoda Octavia: fine-tuning vizual și faruri cu design avansat

›     Măștile din față și din spate beneficiază de un design nou, la fel ca grila Škoda de la radiator

›     A doua generație a farurilor LED Matrix aduce funcții avansate

›     Emblemele și înscrisurile corespund noului corporate design Škoda, iar gama de jante include noi modele din aliaj ușor

Măștile noi și grila Škoda actualizată conferă facelift-ului Škoda un look nou și proaspăt. A doua generație a farurilor LED Matrix avansate atrag atenția cu noile lor elemente Crystallinium. Cele 36 de elemente Matrix individuale asigură o iluminare și mai bună a carosabilului în comparație cu prima generație, mascând totodată eficient lumina în zona în care se află participanți la trafic ce vin din sens opus, pentru a nu-i incomoda.

noua-octavia-design.png

skoda-octavia-2024-design.png

Interiorul Noii Škoda Octavia: Funcții de infotainment îmbunătățite și noi materiale sustenabile

 ›     Noua structură a portofoliului de dotări oferă 9 opțiuni Design Selection

›     Între dotări se numără afișajul Digital Display de 10 inchi, chatbot-ul ChatGPT bazat pe inteligență artificială și sistemul Cliatronic cu reglaje pe două zone din dotarea standard, precum și afișajul de 13 inchi, disponibil opțional, în premieră pentru Octavia

›     Materiale reciclate și, pentru prima dată pentru Octavia, piele tăbăcită sustenabil

Octavia facelift oferă 9 opțiuni Design Selection pentru interior, care se fac remarcate prin utilizarea sporită a materialelor sustenabile. Pentru prima dată, Octavia este disponibilă cu un display central de infotainment de 13 inch. Porturile USB-C oferă o putere de încărcare de trei ori mai mare, de 45 wați. Sistemul Kessy de acces fără cheie a beneficiat de îmbunătățiri, astfel că mașina poate fi încuiată și descuiată acum și mai facil. Chatbot-ul ChatGPT pe bază de inteligență artificială va fi integrat de la o dată ulterioară ca dotare standard a sistemului Škoda Laura de asistență vocală.

ChatGPT, display-uri noi și o gamă și mai bogată de dotări

Octavia actualizată oferă dotări standard și mai bogate, inclusiv un afișaj central de infotainment de 10 inch, liber poziționat, în combinație cu Digital Display de 10 inch. O altă premieră pentru Octavia este display-ul de 13 inchi, ce este disponibil ca dotare opțională. Chatbot-ul ChatGPT pe bază de inteligență artificială va fi integrat ca dotare standard a sistemului Laura de asistență vocală. Completarea sistemului de comandă vocală Laura cu ChatGPT deschide variate noi posibilități pentru utilizarea comenzilor

noua-octavia-interior.png

skoda-octavia.pngŠKODA OCTAVIA DE LA 19.170,93 €*

Cea mai bună Škoda Octavia de până acum! Complet reinventată pentru a provoca bucurii. Interiorul îmbină confortul spațiului sporit cu funcționalitatea noilor tehnologii: schimbător shift by wire, luminile Matrix Full Led și noul Head-s up Display. Cu noul său design și numeroasele detalii simply clever, cea mai bună Škoda Octavia din toate timpurile este mașina care aduce încântare întregii familii.

*PREȚ CALCULAT PRIN PROGRAMUL RABLA CLASIC 2024.

Mai multe informații>