ŠKODA Connect

NOTA IMPORTANTA
Serviciul ŠKODA Connect nu se poate adauga ulterior achizitionarii autoturismului!

ŠKODA Connect - Serviciile digitale

Pentru a utiliza ŠKODA Connect („Serviciile”) este necesară încheierea unui contract on-line separat cu ŠKODA AUTO a.s.. Pentru a putea beneficia de perioada de maximă valabilitate, clientul are la dispoziţie 90 de zile de la livrarea automobilului pentru a înregistra automobilul pe https://skoda-connect.com/portal/ro_RO/web/guest/login. Serviciul Apel de urgența/eCall este activat încă de la livrare, fără să fie necesară înregistrarea.

Disponibilitatea Serviciilor poate diferi în funcție de țară și de modelul de automobil, de anul de fabricație de serie și de dotările mașinii. Este posibil ca anumite Servicii descrise să devină disponibile abia ulterior, după livrarea mașinii. Serviciile pot fi operate exclusiv prin utilizarea unor tehnologii publice de comunicare. Vă rugăm să aveți în vedere că din cauza dezvoltării acestor tehnologii, și mai ales a rețelelor de servicii mobile, ŠKODA AUTO nu poate garanta disponibilitatea constantă în toate țările și pe întreaga durată a Serviciilor. Eventuale modificări ale tehnologiei pot cauza indisponibilitatea permanentă a anumitor servicii.

La utilizarea Serviciilor, este necesară, de asemenea, o conexiune de date între dispozitivul clientului (smartphone, tabletă, PC, etc.) și serverul de date. Această conexiune de date nu este inclusă în Servicii. Pentru informații adiționale vă rugăm să accesați https://www.skoda.ro/contact/formular-de-contact sau să contactați echipa ŠKODA Metrotehnica.

Portalul ŠKODA Connect

portal-skoda-connect.jpgContul dvs. va permite sa gestionati in mod convenabil serviciul ŠKODA Connect, prin intermediul PC-ului, sau prin aplicatia ŠKODA Mobile Connect de pe smartphone. 

Pentru a utiliza serviciile Connect este necesara inregistrarea si activarea contului pe portalul ŠKODA Connect:

 
Catre portalul Connect

        Serviciile ŠKODA Connect

Infotainment Online

Conectati sistemul ŠKODA Infotainment la Internet si aveti acces de ultimele stiri, rapoarte meteo, sau informatii din trafic.

Mai multe informatii

Care Connect

ŠKODA Care Connect va permite controlul masinii dvs. de la distanta si diverse servicii de siguranta.

Mai multe informatii

Apel de urgenta

In cazul in care aveti un accident, prin acest serviciu veti fi conectat automat la centrul de urgenta ŠKODA.

Mai multe informatii

Aplicatiile ŠKODA Connect

google-play.jpgGoogle Play

Click pe link-ul de mai jos si descarca aplicatia pentru Android:

Google Play

 

myskoda-app-appstore.jpg

App Store

Click pe link-ul de mai jos si descarca aplicatia pentru iOS:

App Store