Škoda Kodiaq
 UN SUV  VERSATIL PENTRU FAMILIA ȘI AFACEREA TA

ŠKODA KODIAQ propune o combinație impresionantă între design puternic, spațiu generos și soluții inovatoare de conectivitate. Elementele designului cristalin sunt reflectate în cele mai mici detalii, atât la exteriorul, cât și în interiorul modelului KODIAQ, făcând din acesta unul dintre cele mai distinctive modele fabricate de ŠKODA.

Bucurați-vă de încrederea și economia lui ŠKODA KODIAQ, care oferă cea mai recentă tehnologie și locuri pentru până la 7 persoane.

test-drive-skoda.png

Vedeți cât de simplu și ușor este totul cu noua ŠKODA KODIAQ.

Petreceți weekendul în aer liber

Invitați copiii și prietenii lor înăuntru

Explorați acel deal

Mergeți la ski

Plimbați-vă cel mai bun prieten

Mergeți înainte în orice mod

KODIAQ LA COMANDA DUMNEAVOASTRĂ

13_skoda_kodiaq_new.jpg

Noua ŠKODA KODIAQ se simte ca acasă, atât pe șosea, cât și pe teren accidentat. Este la fel de sigură și puternică. Distanța la sol mai mare oferă întotdeauna o imagine de ansamblu perfectă a ceea ce se întâmplă în jurul tău și poți fi sigur că nimic nu îți va sta în cale.

O VIAȚĂ COMPLET CONECTATĂ

connect.jpg

›  Sisteme de infotainment cu conexiune permanentă la internet și ecrane de până la 9,2 inchi
›  Afișajul Virtual Cockpit cu ecran de 10,25 inchi este oferit opțional
›  Siguranță crescută la riscul iminent de coliziune din spate, datorită sistemului de protecție a ocupanților Crew Protect Assist

Sistemele de infotainment oferite pentru ŠKODA KODIAQ sunt în permanență on-line, datorită eSIM-ului integrat. Totodată oferă o gamă largă de funcții. Asistentul vocal digital Laura înțelege comenzile date în 15 limbi și poate procesa chiar propozițiile rostite fluent, inclusiv în cehă, engleză, germană, franceză, italiană și spaniolă. Recepția radio digitală DAB este o dotare standard, iar funcția de ascultare a stațiilor radio on-line este disponibilă ca dotare opțională. Printre aplicațiile noi de infotainment se numără aplicația pentru știri și meteo, ce poate, de asemenea, conecta agenda personală Google la automobil. Smartphone-urile pot fi interconectate cu KODIAQ folosind tehnologia wireless SmartLink, Android Auto, Apple CarPlay sau MirrorLink™. Serviciile on-line de infotainment din gama ŠKODA Connect permit, printre altele, accesul de la distanță la automobil, folosind aplicația MyŠKODA. Astfel proprietarul își poate, de exemplu, încuia și descuia automobilul KODIAQ de pe smartphone sau poate afișa locul de parcare al automobilului pe hartă sau poate activa funcția Claxon și lumini, pentru a găsi mai ușor automobilul într-o parcare mare.

Ecrane tactile cu diagonala de până la 9,2 inchi

Sistemul de infotainment Bolero și sistemul de infotainment Amundsen oferă fiecare un ecran tactil de 8 inchi. Display-ul sistemului de navigație de vârf numit Columbus are diagonala de 9,2 inchi. Actualizările de soft și actualizările hărților se fac ”prin eter”. Compartimentul Phone Box ce încarcă smartphone-ul inductiv este oferit opțional. Dispozitivele mobile pot fi, de asemenea, conectate și încărcate de la intrările USB-C moderne. Port-ul USB-C adițional din oglinda retrovizoare este o dotare opțională.

Afișajul opțional Virtual Cockpit de 10,25 inchi

Virtual Cockpit este oferit opțional cu display-ul de 10,25 inchi și cu patru layout-uri diferite, pe care șoferul le poate configura separat. ŠKODA KODIAQ SPORTLINE și KODIAQ RS oferă un layout Sport adițional.