Noua Škoda Kamiq
Haină nouă pentru mult apreciatul SUV urban

test-drive-skoda.png

Vă prezentăm Kamiq reîmprospătat, primul crossover al mărcii Škoda. Veți fi instantaneu atras de designul inconfundabil îndrăzneț care combină o mașină de oraș practică și încăpătoare cu avantajele unui SUV. Vă veți ridica fără efort deasupra agitației de zi cu zi a orașului, în timp ce vă bucurați de noile caracteristici de confort și de conectivitatea de ultimă oră. Acest vehicul urban mic, robust, care oferă un raport calitate-preț perfect, va fi un însoțitor excelent, fie că sunteți un cuplu sau o familie, fie că sunteți în căutarea a unei a doua mașini.

kamiq-caracteristici noi.jpg

Farurile TOP-LED Matrix se numără printre cele mai remarcabile noi dotări ale noului Kamiq. Farurile LED au devenit acum o dotare standard. Dar aceasta nu este totul. Dintre numeroasele noi dotări, merită să evidențiem în special pedala virtuală, afișajul Digital Display de 8 inchi inclus în echiparea standard și noul concept de echipare al noului Kamiq, ce prevede liniile de echipare Essence, Selection și Monte Carlo.

kamiq-ext-3.jpgkamiq-ext-1.jpgkamiq-ext-2.jpgkamiq-ext-4..jpgkamiq-int-1.jpgkamiq-int-2.jpgkamiq-int-3.jpgkamiq-int-4.jpg

kamiq-digital.jpg

Mai digital

Dotarea standard include acum afișajul Digital Display de 8 inchi, ce poate fi înlocuit opțional cu Virtual Cockpit de 10,25 inchi. Și sistemele de infotainment au fost actualizate. Astfel, clienții pot beneficia de sistemul Škoda Infotainment cu ecran de 8,25 inchi în dotarea standard sau opțional de sistemul Škoda Navigation cu ecran de 9,2 inchi.

kamiq-practic.jpg

Mai practic

Printre dotările practice ce vor fi cu siguranță apreciate de clienții noului Kamiq se numără port-urile USB-C cu încărcare rapidă, de la care dispozitivele mobile pot fi încărcate la o putere de 45 W. Sunt oferite, de asemenea, și noi spații de depozitare la îndemâna pasagerilor din spate: buzunarele pentru telefonul mobil și o cutie de depozitare pe consola centrală.

kamiq-ecologic.jpg

Mai verde

Noul Kamiq folosește materiale reciclate, ca de pildă din sticle de plastic, rumeguș sau fibre vegetale. Printre alți factori ce contribuie la sustenabilitatea modelului se numără jantele cu capace aerodinamice și motoarele inovatoare pe benzină din generația EVO2, ce sunt mai eficiente și reduc consumul de combustibil și emisiile de CO2.