Škoda Kamiq
Amicul tău de călătorie pentru aventura urbană

test-drive-skoda.png

Noul SUV de oraş ŠKODA KAMIQ este însoţitorul ideal în jungla urbană a zilelor noastre. 

ŠKODA a adăugat un al treilea model în gama sa SUV de succes destinată pieţei europene. Este vorba de ŠKODA KAMIQ, modelul prin care marca intră în premieră în segmentul SUV-urilor urbane, segment ce cunoaşte în ultima perioadă creşteri extrem de rapide. KAMIQ îmbină avantajele specifice automobilelor din acest segment, precum garda la sol mai mare şi poziţia înaltă pe scaune, cu agilitatea unei compacte şi designul emoţional, caracteristic modelelor ŠKODA. Beneficiind de sisteme de asistenţă de ultimă oră, spaţiu generos la interior şi numeroase soluţii Simply Clever, KAMIQ satisface cerinţele impuse de familii faţă de automobile, dar şi de clienţii ce pun preţ în mod special pe un stil de viaţă modern, în pas cu vremurile.

Noul KAMIQ preia şi dezvoltă linia de design a SUV-urilor KODIAQ şi KAROQ, dar farurile divizate, cu luminile de zi în partea superioară, creează noi detalii vizuale incitante. Cu o lungime de 4.241 mm, ŠKODA KAMIQ este mult mai compact decât celelalte două SUV-uri ale mărcii. În combinaţie cu poziţia înaltă pe scaune, aceasta însemnă premise optime pentru cotidianul junglei urbane. În stilul caracteristic modelelor ŠKODA, KAMIQ redefineşte standardele în ceea ce priveşte spaţiul şi în segmentul SUV-urilor urbane.

„Cuvântul KAMIQ provine din limba inuiţilor ce trăiesc în partea de nord a Canadei şi în Groenlanda şi se referă la ceva ce „se potriveşte perfect” în orice situaţie. Ceva ce-ţi vine mănuşă. KAMIQ începe cu litera K şi se termină cu litera Q, la fel ca denumirile celorlalte două SUV-uri ale mărcii,” după cum explică Alain Favey, membru al Consiliului de Administraţie ŠKODA AUTO, responsabil pentru Vânzări şi Marketing. 

TRANSPORTĂ TOT CE TREBUIE

Designul elegant nu reduce în niciun fel aspectul practic al lui KAMIQ. Portbagajul modelului KAMIQ oferă o capacitate de 400 l, care poate fi extinsă la 1.395 l cu spătarul (fracţionat 60:40) banchetei rabatat.  În combinaţie cu podeaua dublă opţională, prin rabatarea spătarului, se creează o suprafaţă plană de încărcare.

DESIGN

SETAT PENTRU AVENTURĂ

ACASĂ ÎN AGLOMERAȚIA ORAȘULUI

TOTDEAUNA ÎN IMAGINE

Doriți să verificați cât combustibil mai aveți chiar dacă nu sunteți la mașină? Vi se pare că ați auzit alarma din parcare? Nu sunteți sigur că ați încuiat mașina? KAMIQ gestionează toate aceste griji cotidiene și multe altele cu serviciile de acces de la distanță. Cu ŠKODA Connect puteți verifica și controla mașina de la distanță.

FĂ-ȚI TIMP ȘI PENTRU TINE

skoda-kamiq-motiv 7.jpg