Škoda Scala

Partenera ta de încredere într-o nouă aventură

Škoda Scala test drive

test-drive-skoda.png

Škoda Scala a fost prezentată lumii în 2018 și a câștigat în anul următor prestigiosul Red Dot Design Award, pentru designul său atent gândit. Dimensiunile compacte ale automobilului fac ca acesta să fie ideal pentru transportul de zi cu zi în oraș, dar compacta permite totodată vacanțe și excursii confortabile cu întreaga familie. Acesta este unul dintre motivele pentru care modelul acesta a devenit o opțiune populară pentru mulți clienți din întreaga lume. A sosit acum momentul să actualizăm acest model, pentru a-i asigura și pe termen lung poziția aceasta excelentă. 

Farurile TOP-LED Matrix se numără printre cele mai remarcabile noi dotări ale noii Scala. Farurile LED au devenit acum o dotare standard. Dar aceasta nu este totul. Dintre numeroasele noi dotări, merită să evidențiem în special pedala virtuală, afișajul Digital Display de 8 inchi inclus în echiparea standard și noul concept de echipare al noii Scala, ce prevede liniile de echipare Essence, Selection și Monte Carlo.

scala-exterior-1.pngscala-exterior-2.pngscala-exterior-3.pngscala-exterior-4.pngscala-interior-1.pngscala-interior-2.pngscala-interior-3.pngscala-interior-4.png

exterior-noua-scala.jpg

design-noua scala.jpg

În ciuda dimensiunilor sale compacte, Škoda Scala oferă foarte mult spaţiu interior pentru un automobil din segmentul compact.

scala-interior.jpg

 

CURAJUL TE DUCE MAI DEPARTE

scala-digital.png

Mai digitală

Dotarea standard include acum afișajul Digital Display de 8 inchi, ce poate fi înlocuit opțional cu Virtual Cockpit de 10,25 inchi. Și sistemele de infotainment au fost actualizate. Astfel, clienții pot beneficia de sistemul Škoda Infotainment cu ecran de 8,25 inchi în dotarea standard sau opțional de sistemul Škoda Navigation cu ecran de 9,2 inchi.

scala-practic.png

Mai practică

Printre dotările practice ce vor fi cu siguranță apreciate de clienții noii Scala se numără port-urile USB-C cu încărcare rapidă, de la care dispozitivele mobile pot fi încărcate la o putere de 45 W. Sunt oferite, de asemenea, și noi spații de depozitare la îndemâna pasagerilor din spate: buzunarele pentru telefonul mobil și o cutie de depozitare pe consola centrală.

scala-ecologic.png

Mai verde

Noua Scala folosește materiale reciclate, ca de pildă din sticle de plastic, rumeguș sau fibre vegetale. Printre alți factori ce contribuie la sustenabilitatea modelului se numără jantele cu capace aerodinamice și motoarele inovatoare pe benzină din generația EVO2, ce sunt mai eficiente și reduc consumul de combustibil și emisiile de CO2.

TEHNOLOGIE DE VÂRF

Platforma AQ MQB de ultimă generație pe care este construit modelul Škoda Scala permite mașinii să fie echipată cu tehnologie avansată pentru a face fiecare unitate mai confortabilă, mai economică și mai sigură.

tehnologie-scala.png

Motorizări optimizate

Motorizările oferite pentru noua Škoda Scala au fost optimizate. Modificarea principală constă în motorul 1,0 TSI supraalimentat cu turbină ce a fost actualizat și este oferit acum în versiunea EVO2. A crescut, de asemenea, puterea pentru varianta sa cea mai puternică, de la 81 kW la 85 kW.

motoare-noua-scala.jpg

Sistemele de infotainment

Sistemul Škoda Infotainment cu ecran de 8,25 inchi în design glass este acum dotarea de intrare în gamă pentru acest model. Clienții pot, de asemenea, opta pentru sistemul Škoda Navigation cu ecran de 9,2 inchi. Funcțiile ambelor sisteme de infotainment pot fi extinse optând pentru diferite pachete, adăugând astfel, de pildă, Climatronic, funcția de încărcare rapidă sau un port USB la oglinda retrovizoare.

Panourile digitale de instrumente

Noua Scala este echipată acum în dotarea standard cu un afișaj Digital Display de 8 inchi ce oferă trei layout-uri: vitezometru, turometru și digital. Afișajul Digital Display este completat pe lateral de cele două display-uri cu iluminare de fundal, ce sunt alipite fluent Display-ului, creând astfel o suprafață continuă. Afișajul deja familiar Virtual Cockpit de 10,25 inchi este oferit ca dotare opțională.

Port-uri USB-C pentru încărcarea rapidă

Ambele sisteme de infotainment pot fi combinate cu port-urile USB-C cu funcție de încărcare rapidă, ce crește puterea de încărcare a port-ului USB-C de la 15 W la 45 W.

Noul panou pentru comenzile sistemului de aer condiționat

Facelift-ul modifică, de asemenea, look-ul panoului sistemului de aer condiționat, adăugând butoane fizice pentru ajustarea vitezei ventilației. Clienții pot acum controla toate funcțiile principale ale sistemului de aer condiționat de la butoane, pentru un plus de confort și siguranță. Sistemul de aer condiționat poate fi controlat în continuare și din sistemul de infotainment.

Škoda Scala: date tehnice

skoda_scala_date_tehnice.png