ŠKODA KAROQ

Škoda Karoq
Un SUV compact cu un design proaspăt caracteristici aerodinamice optimizate și materiale sustenabile la interior

Experimentează diferit fiecare zi a săptămânii. Începe-ți călătoriile cu noua ŠKODA KAROQ, plin de un sentiment de siguranță pentru familia ta, spațiu pentru toate hobby-urile și caracteristici pentru a-ți ușura viața.

test-drive-skoda.png

EXTERIOR: DESIGN DISTINCTIV ȘI FARURI REDESENATE

Cu un design mai aerodinamic și mai distinctiv, dar și mai alungit, KAROQ facelift etalează limbajul actualizat de design specific modelelor SUV ale mărcii ŠKODA. La fel ca și celelalte modele noi ale mărcii cehești, și KAROQ are acum grila ŠKODA hexagonală mai lată la radiator, care împreună cu masca frontală conferă autoturismului un look și mai robust. La fel cum s-a întâmplat și cu blocurile optice din spate, farurile au devenit mai suple și au căpătat un design compus din patru elemente, iar acum sunt disponibile și cu tehnologie Matrix full-LED. Eleronul mai alungit, masca frontală cu prize de aer, scutul optimizat aerodinamic ce protejează rezervorul de combustibil sub autoturism și noile jante din aliaj de 17, 18 sau 19 inchi contribuie la reducerea coeficientului aerodinamic (cd) cu peste 9%, la 0,30. Astfel, KAROQ este unul dintre cele mai aerodinamice modele din segmentul din care face parte.

INTERIOR: SUSTENABILITATE CRESCUTĂ ȘI CONFORT ADIȚIONAL

Interiorul spațios al facelift-ului KAROQ a devenit și mai sustenabil și mai confortabil. Noul pachet Eco opțional include tapițeria din materiale vegane și reciclate, iar iluminarea ambientală cu LED optimizată și noile bandouri decorative de pe panoul de instrumente și panourile portierelor desenează noi detalii estetice atractive. Opțional, scaunul pasagerului din față poate fi echipat acum și cu opțiuni de ajustare electrice.

karoq-pentru-tot.png

PREGĂTIT PENTRU TOT

Noua ŠKODA KAROQ este un SUV versatil gata să facă față oricărei situații. Fie că este vorba despre rutina ta zilnica sau despre o situație excepțională, poți conta pe spațiul amplu pentru toți pasagerii și bagajele lor, pe tehnologia modernă și pe conectivitatea de ultimă generație.

 

karoq-sub-capota.png

GENERAȚIE AVANSATĂ DE MOTOARE EVO CU CONSUM ȘI EMISII ȘI MAI REDUSE

ŠKODA KAROQ facelift poate fi echipat în funcție de preferințe cu unul dintre cele cinci motoare avansate și eficiente ale generației EVO a Grupului Volkswagen. Puterile oferite variază de la 81 kW (110 CP) la 140 kW (190 CP). Lucrând cu o presiune de injecție de până la 350 bari, cele trei motoare pe benzină TSI sunt deosebit de eficiente. Nivelurile emisiilor de oxizi de azot (Nox) ale celor două motoare diesel se situează mult sub limitele standardelor prevăzute de lege, datorită tratării gazelor de eșapament în baza principiului twin-dosing. ŠKODA oferă motorul 2,0 TSI de 140 kW (190 CP) exclusiv pentru KAROQ SPORTLINE, în combinație cu transmisia automată DSG cu 7 trepte și cu tracțiune integrală. Pentru motorul diesel mai puternic, tracțiunea integrală și transmisia automată DSG cu 7 trepte sunt dotări opționale.

karoq-conexiune.png

INSTRUMENTE DE BORD DIGITALE ȘI SISTEME AVANSATE DE INFOTAINMENT

Facelift-ul ŠKODA KAROQ oferă dotări de conectivitate de ultimă oră, SUV-ul fiind echipat cu sistemele din cea de-a treia generație a matricei modulare de infotainment a Grupului Volkswagen și este în permanență on-line, datorită eSIM-ului integrat. Aplicațiile de infotainment pun la dispoziție previziuni meteo și cele mai noi știri, inclusiv managementul calendarului utilizatorului. Pe parcursul anului 2022, panoul de instrumente digital va deveni o dotare standard: versiunea cu ecran de 8 inchi va fi inclusă în dotarea standard, iar ecranul de 10,25 inchi va fi opțional, putând fi, de asemenea, personalizat după preferințe.

GAMA KAROQ

Noua ŠKODA KAROQ este o mașină care îți permite ție și celor dragi să redescoperi lucrurile care sunt cu adevărat importante și care contează.

karoq-sportline.png

ŠKODA KAROQ SPORTLINE

Versiunea SPORTLINE a fost creată pentru șoferii pasionați de modul dinamic – atât în ​​ceea ce privește aspectul, cât și performanța: negru și cromat...

karoq-tour.png

ŠKODA KAROQ TOUR

ŠKODA KAROQ TOUR este o alegere excelentă pentru un raport calitate-preț. Această ediție specială este dotată cu o mulțime de echipamente practice ca standard.

 VEZI OFERTA PROMOTIONALA AICI

Škoda Karoq Selection la Metrotehnica