ŠKODA OCTAVIA COMBI

NOUA ŠKODA OCTAVIA COMBI

NOUA ŠKODA OCTAVIA COMBI 

Întruchiparea succesului

Octavia Combi vă va impresiona prin designul său unic, interiorul spațios și confortabil și sistemele de asistență de ultimă generație. Oriunde te-ai îndrepta, Octavia Combi este un partener pe care te poți baza oricând când ești pe drum. 
OCTAVIA COMBI a devenit și mai bună, și mai spațioasă, și mai sigură, și mai conectată, și mai emoțională ca niciodată.  Liniile elegante, farurile cu LED și silueta elegantă conferă mașinii Škoda Octavia Combi atractivitate și alură modernă și dinamică. Întreaga mașină emană încredere în sine, atemporalitate și calitate, așa că te va reprezenta perfect indiferent unde te îndrepți.

SKODA-OCTAVIA-COMBI-exterior-fata.jpgskoda-octavia-combi-lateral.jpgauto-skoda-octavia-combi-portbagaj.jpgskoda-octavia-combi-bord.jpgskoda-octavia-combi-scaune.jpgskoda-octavia-combi-conctivitate-spate.jpgskoda-octavia-combi-depozitare-potbagaj.jpg

Există un avantaj suplimentar și - literalmente - masiv dacă optezi pentru Škoda Octavia Combiare un aspect mai încărcat emoțional, este, de asemenea, mai spațioasă și mai sigură și vine cu și mai multe opțiuni de conectivitate decât oricând. Si portbagajul este mai mare. Interiorul nou conceput combină funcționalitatea și ergonomia deosebite cu spațiul amplu, materiale de înaltă calitate și caracteristici de design care provoacă gândirea. Afișajul head-up, sistemul shift-by-wire și scaunele ergonomice prietenoase cu spatele sunt puncte importante din punct de vedere tehnologic. Sistemele moderne de conectivitate și de asistență pentru șofer au sporit și mai mult siguranța și confortul. Gama de motoare cuprinde motoare economice pe benzină și diesel, o versiune CNG, o unitate hibrid plug-in și tehnologie mild hybrid.

Cu Škoda Octavia Combi poți trăi experiențe noi

interior-octavia-combi.pngUn interior versatil pentru orice ocazie

Octavia Combi este renumită nu numai penbtru designul său distinctiv, ci și pentru caracterul său practic. Veți fi bucuroși de materialele de înaltă calitate, portbagajul amplu, opțiunile extinse de conectivitate și tehnologia modernă, indiferent dacă duceți copiii în excursie sau plecați în călătorii lungi de afaceri.

 

design-octavia-combi.pngDesign modern impresionant
Lăsați designul proaspăt și emoșionant al lui Škoda Octavia Combi să vă ducă departe. Liniile elegante, farurile și stopurile cu LED și silueta elegantă conferă mașinii atractivitate modernă și dinamică.

 

confort-octavia-combi.pngOaza ta de liniște și confort
Viașa poate fi stresantă, dar nu într-o Octavia Combi. Faceți-vă confortabil pe scaunele ergonomice cu funcție de masaj și ventilație, ascultați-vă melodia preferată de șa Sistemul de sunte premium CANTON și bucurați-vă de plimbare.

Tehnologie de ultimă generație

Cu cea mai recentă tehnologie, Škoda Octavia Combi excelează în acele domenii care contează pentru fiecare dintre noi. motoarele puternice, dar eficiente din punctul de vedere al consunmului de combustibil, sistemele avansate de asistență, farurile Matrix LED și o serie de caracteristici de siguranță sunt garanția dumneavoastră pentru o călătorie lină.

tehnologie-octavia-combi.png

motoare-skoda-octavia-combi.jpg

skoda-octavia-2024-siguranta.png

SIMPLY CLEVER: NOI DOTĂRI INGENIOASE

Škoda și-a extins din nou lista de dotări și funcții Simply Clever. Astfel, de exemplu, sistemul practic de completare a soluției AdBlue® permite și folosirea unei pompe pentru camioane. Pasagerii din spate pot face uz de noile buzunare pentru smartphone-uri, ce sunt integrate în spătarele scaunelor frontale și sunt lansate acum în premieră pentru Škoda.

Pachetul pentru dormit este oferit și pentru alte modele Škoda și este disponibil acum și pentru Octavia, oferind tetiere mari, confortabile pentru locurile din spate, plus o pătură. De asemenea, acum pot fi comandate noile parasolare retractabile pentru geamurile laterale din spate, Noile plase SigmaQuick pentru portbagaj sunt foarte ușor de deschis, oferind astfel mai mult confort la utilizare. Sub sistemul de acoperire a portbagajului este integrat un buzunar multifuncțional, ce poate fi folosit pentru palton, de exemplu, iar Octavia Combi oferă un sistem cu retractare automată pentru acoperirea portbagajului. Sistemul de siguranță pentru protecția copiilor poate fi operat electric, astfel că nu trebuie să ieșiți special din mașină. Compartimentul de depozitare cu umbrelă sau perie din portierele din față este o altă dotare nouă.

Printre dotările ingenioase se numără și pâlnia integrată în capacul rezervorului pentru lichidul de spălare a parbrizului. Canale speciale optimizează scurgerea apei la parbriz.  Butonul pentru deblocarea electrică a cârligului de remorcare retractabil este situat în portbagaj.

Compartiment de depozitare a periei de mână

skoda-octavia-details-01.jpg

Alimentare simplă AdBlue®

skoda-octavia-details-02.jpg

Blocare de siguranță pentru copii

skoda-octavia-details-03.jpg

Parasolare retractabile

skoda-octavia-details-04.jpg

CONFIGUREAZĂ OCTAVIA COMBI POTRIVITĂ PENTRU TINE!