ŠKODA OCTAVIA COMBI

NOUA ŠKODA OCTAVIA COMBI

NOUA ŠKODA OCTAVIA COMBI 

MAI MARE ȘI MAI ATRACTIVĂ 

OCTAVIA COMBI a devenit și mai bună, și mai spațioasă, și mai sigură, și mai conectată, și mai emoțională ca niciodată. A crescut acum și mai mult, grație noilor sale proporții și este acum și mai atractivă decât modelul anterior, datorită celor mai noi dezvoltări ale limbajului de design ŠKODA. Este cu 22 mm mai lungă. Lățimea a crescut cu 15 mm. Capacitatea portbagajului COMBI, care este cea mai mare din segmentul acesta de automobile, a crescut cu 30 l, la 640 l.

OCTAVIA_EN_Dimensios_SKODA_OCTAVIA_COMBI-1920x1080.jpg

Există un avantaj suplimentar și - literalmente - masiv dacă optezi pentru NOUA ŠKODA OCTAVIA COMBI: un portbagaj spațios de 640 de litri, cu soluții Simply Smart În plus, toate celelalte avantaje OCTAVIA rămân neatinse.

TRĂIEȘTE EXPERIENȚE NOI CU ŠKODA OCTAVIA COMBI

PORTBAGAJ GENEROS

Puteți încărca cu ușurință tot ce aveți nevoie în portbagajul de 640 litri ( se poate mări până la 1700 litri). Soluțiile Simply Clever vă mențin bagajele în siguranță.

skoda-octaviaco-portbagaj.jpg

BUCURAȚI-VĂ DE VACANȚĂ CU TOT CE AVEȚI NEVOIE
Pasagerii din spate vor aprecia ”the Sleep Package” cu tetiere reglabile astfel încât vor putea dormi la drum lung. De asemenea pot folosi cei 5 USB-C. DSC va asigura o călătorie confortabilă indiferent de circumstanțe.

OCTAVIA_co-vacanta.jpg

MERGEȚI CU BICICLETA PE UN TRASEU NOU
pur și simplu trageți dispozitivul de remorcare din portbagaj, montați un un suport de biciclete și sunteți gata să porniți în căutarea aventurii. După călătorie puteți ascunde cârligul de remorcare printr-o singură mișcare.

skoda-octavia-co-bicicleta.jpg

PERFECTĂ PENTRU SPORTURILE DE IARNĂ
Noua ŠKODA OCTAVIA COMBI este perfectă pentru sporturile pe iarnă datorită sistemului 4X4.  De asemenea, pe timp de iarnă vă puteți încălzi mașina printr-o simplă comandă pe smartphone. Parbrizul încălzit va face față înghețului. Schiurile se vor potrivi perfect în mașină. Volanul încălzit și cele 4 scaune încălzite vă vor însoți pe drumul către pârtii.

skoda-octavia-co-zapada.jpg

LUAȚI-VĂ FAMILIA LA PLIMBARE
După termianrea zilei de lucru ce-ar fi să vă luați familia la plimbare? Drumul va fi distractiv. Șoferul, pasagerul din față, pasagerii din spate pot seta temperatura preferată cu Climatronic trei zone. Wi-Fi și Canton Sound System vor întreține atmosfera în timpul călătoriei.

skoda-octavia-co-afara.jpg

COMPANIE ZILNICĂ PLĂCUTĂ
OCTAVIA COMBI vă însoțește cu plăcere în fiecare zi. Cu sistemul KESSY puteți debloca și bloca mașina și prin ușile din spate. Wireless SmartLink+ vă perimite să gestionați apelurile și mesajele prin Apple CarPlay, Android Auto și MirrorLink. Și dacă ăncepe să plouă când te desparți de cineva există o umbrelă în buzunarul ușii din față.


skoda-octavia-co-run.jpg

 

BUCURAȚI-VĂ DE CELE MAI NOI ECHIPAMENTE

Noua ŠKODA OCTAVIA COMBI excelează în acele domenii care contează pentru fiecare dintre noi. Bazați-vă pe siguranță maximă și bucurați-vă de motoarele puternice și eficiente. Vă oferă sisteme moderne de infotainment și conectivitate excelentă.

Sunt oferite patru sisteme diferite de infotainment din gama matricei modulare de sisteme de infotainment a Grupului Volkswagen. Chiar și sistemul Swing, cel ce marchează intrarea în gama de sisteme, are ecran tactil de 8,25 inchi ce poate fi personalizat. Smartphone-urile pot fi interconectate în baza tehnologiei wireless SmartLink și Android Auto, Apple CarPlay sau Android MirrorLink™, oferind acces la aplicații de infotainment, precum cele pentru informații meteo sau știri. În acest scop, OCTAVIA este în permanență on-line, grație eSIM-ului integrat. Sistemul de infotainment Bolero pentru care funcția de navigație poate fi activată ulterior și sistemul de navigație Amundsen au ambele ecran de 10 inchi. Acestea pot fi folosite prin gesturi sau comenzi vocale, cu ajutorul asistentului digital al mărcii ŠKODA numit Laura, care înțelege propoziții rostite în șase limbi diferite. Hărțile vor fi actualizate on-line. Sunt, de asemenea, disponibile funcții precum radio on-line și servicii de streaming pentru muzică și TV, ca de pildă funcția opțională ŠKODA Media Command. Sistemul de infotainment superior se numește Columbus și are ecran de 10 inchi. Sistemul poate afișa hărțile de navigație la zoom diferit față de Virtual Cockpit. Această nouă funcție de zoom poate fi ajustată cu ajutorul unui așa-numit Touch Slider ce poate fi, de asemenea, folosit pentru reglarea volumului.

octavia-volan-multifunctional.jpg

Virtual Cockpit a devenit acum și mai ușor de folosit

Pentru a patra generație a bestseller-ului său, ŠKODA a optimizat și afișajul Virtual Cockpit. Cea mai nouă generație a panoului digital de instrumente are ecran de 10,25 inchi și utilizarea sa este acum și mai facilă. Șoferul poate alege dintre patru layout-uri diferite: Basic, Clasic, Navigație și Sisteme de asistență a șoferului. De asemenea, el poate specifica ce conținut dorește să vadă, folosind butoanele de pe volanul multifuncțional. 

Servicii on-line mobile ŠKODA Connect

eSIM-ul integrat oferă acces la serviciile on-line mobile ŠKODA Connect. Aici este inclus și serviciul eCall ce este obligatoriu în UE și care solicită automat asistență de urgență în cazul unui accident, precum și serviciul Service Proactive (apel în caz de pană), care transmite poziția și starea automobilului către serviciul de asistență rutieră, în cazul unei probleme tehnice.  Totodată, Service Proactive permite menținerea contactului cu service-ul, pentru a putea primi notificări de service, a putea stabili programări la service sau transmite datele relevante în cazul unei pene. Funcția de acces de la distanță ce poate fi folosită în baza aplicației ŠKODA Connect sau a portalului ŠKODA Connect le permite proprietarilor automobilelor să acceseze, de exemplu, informații cu privire la automobil și călătorii, să vadă unde se află mașina parcată și să activeze funcțiile Alarmă și Lumini ce pot fi controlate de la distanță, pentru a găsi mai ușor mașina în parcare. Astfel pot fi, de asemenea, deschise sau închise geamurile și pot fi descuiate și încuiate portierele. Serviciile Infotainment Online fac uz de date de pe internet și oferă calculații de rute, informații din trafic în timp real și ajutor în căutarea stațiilor de alimentare și a locurilor de parcare. Utilizatorii pot adăuga cu ușurință pachete de date pentru serviciile de streaming sau pentru hotspot-ul WiFi.

skoda-connect.jpg

TEHNOLOGIE NOUĂ: SHIFT-BY-WIRE, FARURILE MATRIX FULL-LED ȘI NUMEROASE NOI SISTEME DE ASISTENȚĂ PENTRU SIGURANȚĂ 

Noua OCTAVIA COMBI este prima ŠKODA ce face uz te tehnologia shift-by-wire pentru transmisia automată DSG.
Faruri Matrix full-LED și blocuri optice spate full-LED cu lumini de semnalizare dinamice sunt dotări opționale.
Printre premierele în materie de dotări se mai numără și asistentul pentru evitarea coliziunilor, asistentul pentru virare și sistemul de avertizare la ieșirea din mașină

ŠKODA a echipat a patra generație ŠKODA OCTAVIA cu numeroase tehnologii inovatoare și noi sisteme de asistență ce se lansează acum în premieră la marca ŠKODA. Printre acestea se numără tehnologia shift-by-wire pentru transmisia automată DSG, precum și sistemele de siguranță noi, ca de pildă asistentul pentru evitarea coliziunilor, asistentul pentru virare și sistemul de avertizare la ieșirea din mașină. Printre premierele modelului OCTAVIA se mai numără și farurile Matrix full-LED, Side Assist și Emergency Assist, precum și tempomatul predictiv și Area View.

Noua OCTAVIA este prima ŠKODA ce face uz te tehnologia shift-by-wire pentru transmisia automată DSG. Astfel, selectorul nu mai este conectat mecanic la cutia de viteze. În schimb, comenzile se transmit electronic. Astfel se economisește spațiu și se deschid noi opțiuni pentru design. În locul familiarului levier DSG, acum se găsește un nou modul de comandă poziționat în consola centrală, cu un mic comutator pentru selectarea modurilor: R (marșarier), N (neutru) și D/S (drive/sport), plus butonul P pentru parcare.

overview-skoda-assistants-banner.jpg

SIMPLY CLEVER: NOI DOTĂRI INGENIOASE

ŠKODA și-a extins din nou lista de dotări și funcții Simply Clever. Astfel, de exemplu, sistemul practic de completare a soluției AdBlue® permite și folosirea unei pompe pentru camioane. Pasagerii din spate pot face uz de noile buzunare pentru smartphone-uri, ce sunt integrate în spătarele scaunelor frontale și sunt lansate acum în premieră pentru ŠKODA.

Pachetul pentru dormit este oferit și pentru alte modele ŠKODA și este disponibil acum în premieră pentru OCTAVIA, oferind tetiere mari, confortabile pentru locurile din spate, plus o pătură. De asemenea, acum pot fi comandate noile parasolare retractabile pentru geamurile laterale din spate, Noile plase SigmaQuick pentru portbagaj sunt foarte ușor de deschis, oferind astfel mai mult confort la utilizare. Sub sistemul de acoperire a portbagajului este integrat un buzunar multifuncțional, ce poate fi folosit pentru palton, de exemplu, iar OCTAVIA COMBI oferă un sistem cu retractare automată pentru acoperirea portbagajului. Sistemul de siguranță pentru protecția copiilor poate fi operat electric, astfel că nu trebuie să ieșiți special din mașină. Compartimentul de depozitare cu umbrelă sau perie din portierele din față este o altă dotare nouă.

Printre dotările ingenioase se numără și pâlnia integrată în capacul rezervorului pentru lichidul de spălare a parbrizului. Canale speciale optimizează scurgerea apei la parbriz.  Butonul pentru deblocarea electrică a cârligului de remorcare retractabil este situat în portbagaj.

Compartiment de depozitare a periei de mână

skoda-octavia-details-01.jpg

Alimentare simplă AdBlue®

skoda-octavia-details-02.jpg

Blocare de siguranță pentru copii

skoda-octavia-details-03.jpg

Parasolare retractabile

skoda-octavia-details-04.jpg

CONFIGUREAZĂ OCTAVIA COMBI POTRIVITĂ PENTRU TINE!

octavia_CO-1920x1280.jpg