Promoții Rabla și Rabla Plus la Škoda Metrotehnica

Programul Rabla 2024 la Škoda Metrotehnica
Alege-ți mașina potrivită! Schimbă-ți mașina veche cu una nouă prin programul Rabla Clasic sau Rabla Plus
Vă oferim consiliere gratuită și suport pe toată perioada desfășurării procedurii de achiziționare mașină nouă Škoda prin cele două programe AFM și prin Metrotehnica.
Pentru a solicita mai multe informații privind ofertele noastre Remat, vă rugăm să completați formularul de mai jos!

 

COMPLETEAZA FORMULARUL PENTRU A PRIMI O OFERTA PERSONALIZATA >

ŠKODA FABIA DE LA 12.923,89 €*

rabla-2024-skoda-fabia.jpg

Škoda Fabia este fâșneața legendară de oraș, iscusită în intersecțiile și parcările urbane. Modelul a devenit deja clasic pentru fexibilitatea sa și modul în care se adaptează stilului de viață urban. Motoare agile, faruri elegante cu LED, sisteme de siguranță de primă clasă, numeroase soluții de conectivitate și spațiu generos: toate detaliile vă ajută să optați fără ezitare și fără regrete pentru Fabia.

*PREȚ CALCULAT PRIN PROGRAMUL RABLA CLASIC.

Mai multe informații>

ŠKODA SCALA DE LA 13.963,49 €*

rabla-2024-skoda-scala.jpg

Curajoasă și cu un design remarcabil, Skoda Scala este mașina cu cea mai mare consolă din gamă. Soluțiile de conectivitate de ultimă oră te vor aduce mai aproape de tot ce e mai important pentru tine, iar plafonul panoramic de mari dimensiuni îți va oferi o vedere și mai cuprinzătoare asupra tuturor posibilităților care ți se deschid. Fă pasul! 

*PREȚ CALCULAT PRIN PROGRAMUL RABLA CLASIC.

Mai multe informații>

ŠKODA KAMIQ DE LA 15.541,55 €*

RABLA-2024-SKODA-KAMIQ.jpg

Știi cel mai bine ce ți se potrivește! Se spune că lucrurile care ți se potrivesc cel mai bine nu se găsesc, ci se recunosc. Cu Škoda Kamiq, primul crossover din gama Škoda descoperi cât de rapid recunoști ceva ce pare făcut special pentru tine. Cu spirit de SUV, dar dimensiuni compacte, Kamiq îmbină design-ul curajos cu agilitatea urbană, pentru a-ți oferi libertatea de care ai nevoie.

*PREȚ CALCULAT PRIN PROGRAMUL RABLA CLASIC.

Mai multe informații>

ŠKODA OCTAVIA DE LA 19.170,93 €*

rabla-2024-skoda-octavia.jpg

Škoda Octavia a fost concepută pentru a provoca bucurii. Interiorul îmbină confortul spațiului sporit cu funcționalitatea noilor tehnologii: schimbător shift by wire, luminile Matrix Full Led și noul Head-s up Display. Cu noul său design și numeroasele detalii simply clever, Škoda Octavia din toate timpurile este mașina care aduce încântare întregii familii.

*PREȚ CALCULAT PRIN PROGRAMUL RABLA CLASIC.

Mai multe informații>

RABLA-CLASIC.jpg

rabla-plus-2024.jpg