Contact

Contact Dealer Škoda Metrotehnica

PROGRAM DE LUCRU VÂNZĂRI

Luni -Vineri :  09:00- 18:00

Sâmbătă: 09:00- 14:00
Duminică: ÎNCHIS

DEPARTAMENTUL DE VÂNZĂRI ŠKODA

Soseaua Giurgiului 23A, km. 9,
Bucuresti-Jilava, jud. Ilfov
T/ +40 21 450 05 00
M/ +40 726 382 284
M/ +40 732 732 876
sales@metrotehnica.ro
skoda@metrotehnica.ro

Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa ne contactati pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, respectiv sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.

Pentru a obtine o oferta personalizata va rugam sa completati formularul de mai jos, sa ne trimiteti un email la adresa: skoda@metrotehnica.ro sau sa ne sunati la telefon 021 4 500 500!

Completand formularul de mai jos si apasand butonul TRIMITERE sunteţi de acord ca datele dvs. personale să fie prelucrate şi folosite de companiile enumerate în secţiunea Protectia datelor în scopurile menţionate şi veţi putea fi contactat pe canalul ales de dumneavoastra. 

Dupa receptionarea e-mailului dvs., cel tarziu pana la sfarsitul urmatoarei zile lucratoare, veti fi contactat de catre unul dintre consilierii nostri.

Puteti retrage acest acord in orice moment la protectiadatelor@metrotehnica.ro, respectiv 021 4 500 500.

 

Formular de contact

Cu scopul de a te contacta, iti solicitam spre prelucrare urmatoarele date personale. In cazul in care nu vom avea acordul tau, nu vom putea fi in masura sa iti oferim serviciile noastre. Toate campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Pentru a incepe completarea, este necesar sa activezi butonul urmator.


 telefon
 email
 SMS
 Da
 Da
 

Cod Captcha

Dati clic pe imagine pentru a vedea alt captcha
 

Metrotehnica International
Soseaua Giurgiului 23A, km. 9, 
Bucuresti-Jilava, jud. Ilfov
T/ +40 21 450 05 00
sales@metrotehnica.ro