Skoda Fabia-design modern, tehnologie de ultimă oră și cel mai mare portbagaj din clasă

Škoda Fabia
O mașină de oraș plină de caracter

SKODA_FABIA_noua-1920x1280.jpg

Škoda Fabia

 

Tehnologie de ultimă generație, design modern și cel mai mare portbagaj din clasă.
Consum mixt: 5,1 - 6,1 l/100 km
Emisii CO₂: 115 - 137 g/km
 

 

Alegeți nouA Škoda Fabia și alegeți vocea voastră. Veți rămâne întotdeauna unic datorită aspectului personalizat, echipamentelor inteligente și caracteristicilor unice Simply Clever. Sigură și spațioasă, cu o manoperă de calitate superioară, nu numai că va impresiona toți exploratorii urbani, dar este, de asemenea, ideală pentru nevoile unei familii tinere.

Škoda Fabia test drive

test-drive-skoda.png

32_skoda_fabia_wp-1920x1281.jpg49_skoda_fabia_wp-1920x1281.jpg10_skoda_fabia_wp-1920x1281.jpg17_skoda_fabia_wp-1920x1281.jpg

NIMIC PREA MARE PENTRU MANEVRĂ 

 

Dimensiunile compacte sunt ideale pentru a conduce și pentru a parca în oraș. Fabia oferă, de asemenea, spațiu interior generos și o mulțime de echipamente opționale. Se poate confrunta cu orice situație de zi cu zi.

fabia_manevrabilitate.jpg

Perfectă pentru oraș

Noua Fabia este perfectă pentru călătoriile zilnice în traficul infernal al orasului. Pe lângă dimensiunile sale practice și manevrabilitatea excelentă, mașina are și asistenșă de pornire în rampă. Spune ”la revedere” stresului. După ce ați făcut cumpărăturile, puteți fi siguri că smartphone-ul dvs. vă va arăta unde este parcată mașina datorită funcției Parking Position.

skoda_fabia_drive_alert.jpg

Bucurați-vă de o excursie minunată la sfârșitul săptămânii 

Doriți să vizitați un oraș sau să mergeți la țară? Setați-vă călătoria pe sistemul de navigație și evitați blocajele in trafic cu ajutorul informațiilor online despre trafic. La întoarcere, dacă sunteți obosit Drive Alert vă va supraveghea și vă va sugera când să faceți o pauză.

skoda_fabia_portbagaj.jpg

Mergeți la cumpărături

O aprovizionare serioasă cu alimente, accesorii pentru casă, pungi ambalate la modă- totul se va potrivi. portbagajul poate rezolva 380-1190 l și este plin de soluții inteligente. Așezați-vă cumpărăturile în compartimentul flexibil de depozitare.

skoda_fabia_culori.jpg

Întoarceți capetele oriunde mergeți

Škoda Fabia iese în evidență din mulțime prin exprimarea propriei sale personalități. Noul Colour Concept vă oferă șansa de a vă personaliza mașina în două culori. Alegeți între Black și Grey Colour Concept să schimbași culoarea acoperișului, a oglinzilor laterale și a jantelor din aliaj.

skoda_fabia_adaptive_cruise_control.jpg

Plecați în vacanță

V-ați gândit să vă luați familia în vacanță cu mașina vara aceasta? Există mult spațiu. Dacă mai aveți nevoie de spațiu de depozitare montați cutia de bagaje. Pe autostradă, pur și simplu porniți Adaptive Cruise Control. Când sunteți obosit, Auto Light Assist se va ocupa de controlul luminilor de drum, iar Petrol Stations vă informează întotdeauna unde puteți găsi cel mai ieftin combustibil.

skoda_fabia_simply_clever.jpg

Inteligent și ușor? Trebuie să fie o Škoda!

De multe ori, lucrurile mărunte sunt cele care ne simplifică viaţa de zi cu zi şi ne-o fac mai frumoasă. Este valabil şi pentru Škoda Fabia, care impresionează cu numeroasele sale detalii Simply Clever.


TEHNOLOGII

 

CONFORT
PROTEJAREA MEDIULUI
ASISTENȚĂ ÎN TRAFIC
INFOTAINMENT

Škoda Fabia oferă siguranță superioară și cea mai recentă tehnologie, care vă va servi în mod fiabil în fiecare zi.

00.jpeg

KESSY

Nu trebuie să mai utilizați cheia pentru deschiderea mașinii. Unitatea de control KESSY (Keyless Entry, Start și Exit System) recunoaște cheia până la 1,5 metri distanță de mașină. Vehiculul se deblochează automat când sunt acționate mânerele ușii din față sau hayonul. Motorul pornește prin simpla apăsare a unui buton.

DOUĂ USB-C SPATE

Vești bune! Gata cu certurile pe porturile USB. La FABIA două porturi USB-C sunt pregătite pentru pasagerii din spate.  

TRAPĂ PANORAMICĂ

Trapa panoramică este opțională. Ea oferă multă lumină naturală în interior. Sticla specială oferă protecție împotriva radiațiilor solare în timpul lunilor de vară, contribuind astfel la confortul pasagerilor. Iarna reflectă în interiorul mașinii căldura degajată de pasageri, îmbunătățind astfel confortul termic.  

COTIERA SPATE CU SUPORT PENTRU DOUĂ PAHARE

Cotiera pliabilă din spate nu numai că face călătoria confortabilă, dar și încorporează un suport pentru două sticle, unde pasagerii de pe bancheta din spate își pot pune băuturile în mod comod.

00.jpeg

MOTOR

Indiferent de motorizarea pe care o veţi alege, vă puteţi bizui pe fiabilitatea ieşită din comun şi eficienţa foarte ridicată a motoarelor noastre.

SISTEMUL START-STOP

Prietenoasă cu mediul: sistemul Start-Stop inclus în dotarea standard a modelului Fabia economiseşte combustibil, oprind automat motorul când maşina staţionează. De asemenea, Škoda Fabia reacţionează la diferite situaţii preconfigurate, pentru a creşte şi mai mult eficienţa de utilizare a combustibilului.

ROȚI

Rezistenţa redusă la rulare a anvelopelor cu care este echipată Fabia vă ajută să economisiţi combustibil.

asistenta.jpg

FULL LED

Noua Škoda Fabia are lumini LED puternice și complet eficiente, care se leagă de designul dinamic. Noile faruri cu design cristalin folosesc de asemenea LED-uri pentru toate funcțiile lor, creând forma literei C atunci când sunt aprinse.

SIGURANȚĂ IMPRESIONANTĂ

Siguranța dvs. și a familiei dvs. este prioritatea noastră. Pasagerii noului model Fabia sunt protejați de 9 airbag-uri, centuri de siguranță în trei puncte, ISOFIX , Top TEther și structura rigidă a caroseriei. 

 

ESP / XDS+

Sistemul electronic de control al stabilităţii vă ajută să faceţi faţă situaţiilor critice, în care autovehiculul ar putea derapa. Sistemul dispune de tehnologii avansate, fiind echipat inclusiv cu diferenţialul blocabil electronic XDS+. Intervenţia ţintită a sistemului XDS+ asupra roţii frontale aflate pe interiorul virajului optimizează stabilitatea automobilului la deplasarea cu viteză mai mare în viraje şi permite o manieră mai sportivă de condus. De asemenea, noul sistem Multi Collision Brake intervine automat în situaţii de urgenţă, pentru a se evita încă o eventuală coliziune după ce maşina a fost deja implicată într-un prim accident.

LIMITATOR DE VITEZĂ

Fabia este echipată cu un limitator de viteză. După cum sugerează denumirea, această funcţie nu îi permite şoferului să conducă mai repede decât viteza setată.

online.jpg

RĂMÂNEȚI ONLINE CHIAR ȘI IN MIȘCARE

Conectivitatea avansată a noului model Fabia vă face utilizarea zilnică a mașinii mai ușoară și vă va oferi tot sprijinul de care aveți nevoie pentru a ajunge la destinație în timp și confort.

ŠKODA CONNECT

Serviciile online ŠKODA Connect oferă serviciii de navigație și informații online,inclusiv despre trafic, precum și opțiunea de a controla de la distanță funcțiile vehiculului, selectate cu aplicația MyŠKODA pentru smartphone. 

PHONE BOX ȘI SMARTLINK

Phone Box este un compatiment de stocare utilizat pentru încărcarea fără fir a telefoanelor mobile și pentru amplificarea semnalului. Smartlink vă oferă o conexiune între smartphone-ul dvs. și sistemul de infotainment încorporat prin Apple CarPlay, Android Auto și MirrorLink. redați muzică, gestionași mesajele și apelurile sau ascultați podcastul dvs. preferat.

PÂNĂ LA 5 PRIZE USB-C

Škoda Fabia este echipată standard cu 2 porturi USB-C frontale pentru transmiterea și reîncărcarea datelor. Opțional pot fi adăugate trei porturi USB-C dintre care două pentru pasagerii din spate pentru a-și încărca dispozitivele.

RECUNOAȘTERE VOCALĂ

Acum puteți controla mașina cu Laura, o asistentă care înțelege vorbirea normală. Laura vă va ajuta ajuta să controlați navigația, mass meda, infotainment, aer condiționat și mesajele text, permițându-vă să vă concentrați la condus.