ŠKODA OCTAVIA

NOUA ŠKODA OCTAVIA- CONECTIVITATE

RĂMÂNEȚI ONLINE ORIUNDE MERGEȚI

Sistemele de infotainment de nouă generație cu card SIM încorporat oferă funcții practice, cum ar fi știri despre trafic sau conexiune Wi-Fi pentru dispozitivele pasagerilor.

Noua ŠKODA OCTAVIA a fost echipată cu ultima generație de sisteme de infotainment și oferă conectivitate extraordinară. Sunt oferite patru sisteme diferite de infotainment cu ecrane tactile cu diametrul de până la 10 inchi. Un așa-numit touch-slider permite ajustarea volumului sau selectarea hărților sistemului de navigație. Pentru prima dată, acum hărțile pot fi afișate pe ecranul central la zoom diferit față de Virtual Cockpit.

Sunt oferite patru sisteme diferite de infotainment din gama matricei modulare de sisteme de infotainment a Grupului Volkswagen. Chiar și sistemul Swing, cel ce marchează intrarea în gama de sisteme, are ecran tactil de 8,25 inchi ce poate fi personalizat. Smartphone-urile pot fi interconectate în baza tehnologiei wireless SmartLink și Android Auto, Apple CarPlay sau Android MirrorLink™, oferind acces la aplicații de infotainment, precum cele pentru informații meteo sau știri. În acest scop, OCTAVIA este în permanență on-line, grație eSIM-ului integrat. Sistemul de infotainment Bolero pentru care funcția de navigație poate fi activată ulterior și sistemul de navigație Amundsen au ambele ecran de 10 inchi. Acestea pot fi folosite prin gesturi sau comenzi vocale, cu ajutorul asistentului digital al mărcii ŠKODA numit Laura, care înțelege propoziții rostite în șase limbi diferite. Hărțile vor fi actualizate on-line. Sunt, de asemenea, disponibile funcții precum radio on-line și servicii de streaming pentru muzică și TV, ca de pildă funcția opțională ŠKODA Media Command. Sistemul de infotainment superior se numește Columbus și are ecran de 10 inchi. Sistemul poate afișa hărțile de navigație la zoom diferit față de Virtual Cockpit. Această nouă funcție de zoom poate fi ajustată cu ajutorul unui așa-numit Touch Slider ce poate fi, de asemenea, folosit pentru reglarea volumului.

Virtual Cockpit a devenit acum și mai ușor de folosit

Pentru a patra generație a bestseller-ului său, ŠKODA a optimizat și afișajul Virtual Cockpit. Cea mai nouă generație a panoului digital de instrumente are ecran de 10,25 inchi și utilizarea sa este acum și mai facilă. Șoferul poate alege dintre patru layout-uri diferite: Basic, Clasic, Navigație și Sisteme de asistență a șoferului. De asemenea, el poate specifica ce conținut dorește să vadă, folosind butoanele de pe volanul multifuncțional. Pentru OCTAVIA RS este oferit și un layout Sport exclusiv.

SISTEMUL DE INFOTAINMENT COLUMBUS

Vârful de gamă infotainment este Columbus cu ecran de 10” care poate fi controlat prin atingere, gesturi sau voce. Radio-ul standard este însoțit de navigație, de conectarea telefonului prin intermediul interfeței Smartlink (Apple CarPlay, Android Auto a MirrorLink), de serviciile ŠKODA Connect, de posibilitatea de a asculta radio online și de servicii de streaming. Puteți mări harta sau puteți controla volumul cu ajutorul touch-slider.

columbus.jpg

 

 

SISTEMUL DE INFOTAINMENT SWING

Are ecran de 8,25” și se poate interconecta ușor cu telefonul prin Bluetooth și SmartLink. Sistemul mai cuprinde și 2 sloturi USB-C și music streaming.

swing.jpg

 

ŠKODA CONNECT

ŠKODA Connect de nouă generație oferă servicii de navigare și numeroase servicii referitoare la situaţia din trafic, ştiri sau meteo, opțiunea de a accesa vehiculul de la distanță cu un smartphone și apelarea service-ului ŠKODA ales. este integrată și opțiunea de a contacta automat serviciul de urgență in caz de accident, eCall

Către portalul ŠKODA CONNECT

skoda-connect.jpg

 

 

 

 

ACCES DE LA DISTANȚĂ

Accesul de la distanță, una din caracteristicile ŠKODA Connect, oferă un mod nou de control al mașinii prin intermediul smartphone-ului. De exemplu vă puteți seta temperatura dorită în mașină înainte de călatorie. Vă ajută în zilele fierbinți de vară...

acces-de-la-distanta.jpg

ACHIZIȚIONAȚI FUNCȚII ONLINE

Noua ŠKODA Octavia este primul model ŠKODA care vă permite să achiziționați funcții online care înainte le puteați comanda numai la configurarea mașinii în fabrică. Astfel puteși adăuga culori suplimentare de lumină ambientală, pachete de date, descărcând aplicații prin serviciile ŠKODA Connect.

culori-ambient.jpg

 

PÂNĂ LA CINCI PORT-URI USB-C ȘI SISTEMUL DE SUNET CANTON

Noua OCTAVIA oferă până la cinci port-uri USB-C pentru încărcarea și conectarea dispozitivelor media și a stick-urilor USB la sistemul de infotainment. Cele două port-uri USB din consola centrală din față sunt o dotare standard, iar cele două adiționale din spate, împreună cu priza de 230 V și port-ul adițional de deasupra oglinzii retrovizoare interioare sunt opționale. Cu Phone Box puteți încărca inductiv smartphone-urile și le puteți conecta la antena autovehiculului. Interiorul optimizat acustic și noul sistem opțional de sunet Canton asigură sunetul perfect al muzicii.

5-usb.jpg