Exteriorul

Garda la sol mare, detaliile robuste şi jantele mari, cu dimensiuni între 16 şi 18 inchi îi conferă modelului ŠKODA KAMIQ o alură marcată de forţă. Cu dimensiunile sale compacte, noul SUV este dinamic şi se remarcă prin caracterul său puternic. Apartenența la familia SUV-urilor ŠKODA este vizibilă imediat, dar KAMIQ se distinge totuşi şi prin câteva elemente proprii marcante: de exemplu, capota sculpturală a motorului îi conferă  maşinii un look unic şi îi subliniază propria identitate. Este, de asemenea, prima ŠKODA cu farurile LED compuse din două elemente, cu luminile de zi integrate deasupra farurilor principale şi, în versiunea full-LED, cu lumini de semnalizare dinamice în faţă şi în spate. Plafonul panoramic este oferit ca dotare opţională. La fel ca toate modelele ŠKODA noi, pe hayon este aplicat înscrisul ŠKODA compus din majuscule, înlocuind emblema de la modelele anterioare.

kamiq-ext-1.jpgkamiq-ext-2.jpgkamiq-ext-3.jpgkamiq-ext-4.jpgkamiq-ext-5.jpg

Interiorul

KAMIQ este a doua ŠKODA ce face uz de noul concept interior. Poziţia înaltă pe scaune şi spaţiul generos permit accesul facil în maşină şi coborârea confortabilă şi oferă o mai bună vizibilitate, plus ergonomie excelentă. În partea din spate, spaţiul la nivelul capului este de 1.003 mm, la coate de 1.425 mm, iar la genunchi de 73 mm. Sunt valori-record în acest segment. Portbagajul are capacitatea de 400 l. Aceasta poate fi crescută la 1.395 l, rabatând spătarul fracţionat asimetric (60:40), ce poate fi dotat opţional cu cotieră centrală. Funcţia de rabatare a spătarului scaunului din dreapta faţă permite transportul obiectelor extrem de mari, cu lungimea de până la 2.447 mm. Compartimentele ingenioase de la interior asigură un plus de 26 l de spaţiu de depozitare. Atmosfera plăcută de la interior se datorează materialelor moi de pe bord şi portierele din faţă, precum şi noilor modele de scaune şi tapiţerii, realizate inclusiv din microfibră Suedia. Clientul poate, de asemena, opta pentru iluminarea ambientală, elemente speciale de decor, cusături contrastante şi pachetul Dynamic. Confortul poate fi crescut şi mai mult cu afişajul opţional Virtual Cockpit de 10,25 inchi, precum şi cu sistemul de climatizare Climatronic, cu funcţiile de ajustare electrică pentru scaunul şoferului, parbrizul încălzit şi volanul încălzit. Semnalul transmis de sistemul KESSY pentru accesul fără cheie se dezactivează automat după 15 minute în care cheia nu este deplasată, pentru a spori şi mai mult nivelul de siguranţă.

kamiq-int-1.jpgkamiq-int-2.jpgkamiq-int-3.jpgkamiq-int-4.jpg

Accesorii Originale ŠKODA

ŠKODA KAMIQ poate deveni companionul perfect atât în activitățile recreative cât și în viața de zi cu zi. Gama largă de accesorii originale ŠKODA îți permit să accentuiezi imaginea automobilului tău, să sporești nivelul său de practibilitate și să personalizezi caracteristicile acestuia de confort pentru a se potrivi exact nevoilor tale. Accesoriile originale ŠKODA sunt, în esență, o gamă extinsă de echipamente standard și opționale. Acest lucru înseamnă că produsele oferite au fost aprobate de către ŠKODA AUTO.