Tinerească, polivalentă şi dinamică

NOUA ŠKODA FABIA

skoda-fabia 1.jpg

Alegeți o mașină Noua ŠKODA FABIA și vă aflați cu un pas înaintea celorlalți, atât pe șosea, cât și în ceea ce puteți face cu mașina. Veți rămâne întotdeauna unic datorită aspectului personalizat, a echipamentelor inteligente și a caracteristicilor unice, pur inteligente. 
Bucură-te de o manoperă de calitate superioară, care nu numai că va impresiona în trafic, dar este și ideală pentru nevoile unei familii tinere.

solicita td.jpg

ŠKODA FABIA
de la 12.851 €

fabia- ext- 1.jpgfabia-ext-2.jpgfabia-int-1.jpg

NIMIC PREA MARE PENTRU MANEVRĂ 

 

Dimensiunile compacte sunt ideale pentru a conduce și pentru a parca în oraș. FABIA oferă, de asemenea, spațiu interior generos și o mulțime de echipamente opționale. Se poate confrunta cu orice situație de zi cu zi.

skoda-fabia-cumparaturi.jpg

IDEALĂ PENTRU A MERGE LA CUMPĂRĂTURI

Vă place să mergeți la cumpărături? Alimente, accesorii pentru casă, pungi cu haine la modă, toate își vor găsi locul. Portbagajul poate cuprinde între 330l și 1150 l și este dotat cu soluții inteligente. Așezați cumpărăturile în portbagaj sau folosiți sistemul de prindere. Puneți obiectele fragile in compartimentele speciale de depozitare.

skoda-fabia-calatorie.jpg

BUCURAȚI-VĂ DE O CĂLĂTORIE EXTRAORDINARĂ

Doriți să vizitați un oraș sau să mergeți la țară? Setați-vă călătoria pe sistemul de navigație și evitați blocajele in trafic cu ajutorul informațiilor online despre trafic. La întoarcere, dacă sunteți obosit Drive Alert vă va supraveghea și vă va sugera când să faceți o pauză.

skoda-fabia-prieteni.jpg

IA-ȚI PRIETENII

După o zi de muncă ce-ar fi să vă invitași prietenii la cinema? Vă veți distra pe drum. Pasagerii se vor bucura de priveliștea oferită prin sunroof-ul panoramic. Conexiunea Wi_Fi și suportul pentru tablete vor întregi placerea.

fabia-MOTOARE.jpg

PUTERE SUB CONTROL

Gama de motoare se potrivește cu cele mai recente tedințe în designul sistemului de propulsie. Șoferii vor aprecia nu numai buna funcționare a motoarelor, ci și reacția imediată a pedalei de accelerație, cuplul optim și consumul redus de combustibil. Cu FABIA puteți alege motoarele pe benzină de tip 1.0 TSI și MPI. Puterea variază între 44 și 81 kW și este transmisă roșilor din față. Există două tipuri de transmisie: o cutie de viteze manuală cu 5 sau 6 trepte și cu DSG în 7 trepte.

fabia-siguranta.jpg

SIGURANȚĂ LA ORICE DRUM

Şi în ceea ce priveşte siguranţa, FABIA are foarte multe de oferit. Specialiştii care au testat-o în cadrul testului de impact Euro NCAP i-au acordat punctajul maxim, de 5 stele.

ls14-f-007.jpg

INTELIGENT ȘI UȘOR? TREBUIE SĂ FIE O ŠKODA!

De multe ori, lucrurile mărunte sunt cele care ne simplifică viaţa de zi cu zi şi ne-o fac mai frumoasă. Este valabil şi pentru ŠKODA FABIA, care impresionează cu numeroasele sale detalii Simply Clever.


TEHNOLOGII

 

CONFORT
PROTEJAREA MEDIULUI
ASISTENȚĂ ÎN TRAFIC
INFOTAINMENT

00.jpeg

CAMERĂ VIDEO

Pentru a simplifica şi mai mult manevrele de parcare, puteţi echipa FABIA cu o cameră video retrovizoare. Aceasta monitorizează zona din spatele maşinii şi indică drumul perfect pentru o manevră sigură de parcare pe locul ales. Lăţimea automobilului va fi, de asemenea, avută în vedere.

SENZORI DE PARCARE FAȚĂ-SPATE

Manevrabilitatea excelentă a modelului FABIA permite condusul foarte facil pe locurile de parcare. De asemenea, puteţi apela şi la ajutorul senzorilor de parcare. Aceştia pot fi integraţi în barele de protecţie din faţă şi din spate, pentru a monitoriza distanţa faţă de eventuale obstacole.

COMPUTER DE BORD MAXI-DOT

Display-ul central Maxi-DOT ţine şoferul la curent cu diferite informaţii furnizate de computerul de bord, ca de exemplu temperatura exterioară, ora şi distanţa parcursă (în respectiva zi, de la ultima alimentare şi per total). De asemenea, acesta afişează informaţii referitoare la sistemele de asistenţă, radio sau smartphone-ul conectat prin Bluetooth. Pentru temperatura antigelului şi nivelul combustibilului există afişaje analogice separate.

SETĂRILE AUTOVEHICULULUI

Din meniul "CAR" al sistemelor de infotainment Bolero şi Swing puteţi controla diferite funcţii oferite de FABIA, precum asistenţii şi senzorii pentru lumină şi parcare.

TEMPOMAT

Tempomatul cu limitator de viteză inclus menţine automat viteza selectată.Îl puteţi dezactiva călcând puternic pe pedala de acceleraţie.

SENZOR PLOAIE ȘI ASISTENT FAZĂ LUNGĂ

Ploaia şi înserarea nu vă vor mai afecta. FABIA poate fi echipată cu un senzor pentru ploaie în piciorul oglinzii interioare. Acesta va activa automat ştergătoarele de parbriz şi va regla viteza acestora. Senzorul pentru lumină aprinde automat farurile când lumina din mediul ambiant scade sub un anumit nivel (de exemplu la trecerea printr-un tunel sau când se înserează).

SISTEMUL KESSY: START - STOP

Să deschideţi maşina, să porniţi şi să opriţi motorul fără să fie nevoie să căutaţi cheia? Acest confort vă este oferit de KESSY. Trebuie doar să trageţi de mânerul uşii (sau să apăsaţi pe butonul de pe hayon) şi automobilul va fi descuiat automat. Puteţi apoi porni maşina, apăsând doar butonul corespunzător. Acesta se află în dreapta volanului.

CLIMATRONIC

Sistemul electronic de climatizare Climatronic vă permite să setaţi temperatura dorită pentru interiorul maşinii, care va fi apoi menținută cu ajutorul senzorilor şi al sistemului electronic de control.

 

00.jpeg

MOTOR

Indiferent de motorizarea pe care o veţi alege, vă puteţi bizui pe fiabilitatea ieşită din comun şi eficienţa foarte ridicată a motoarelor noastre.

SISTEMUL START-STOP

Prietenoasă cu mediul: sistemul Start-Stop inclus în dotarea standard a modelului FABIA economiseşte combustibil, oprind automat motorul când maşina staţionează. De asemenea, FABIA reacţionează la diferite situaţii preconfigurate, pentru a creşte şi mai mult eficienţa de utilizare a combustibilului.

ROȚI

Rezistenţa redusă la rulare a anvelopelor cu care este echipată FABIA vă ajută să economisiţi combustibil.

00.jpeg

FRONT ASSIST

Un alt înger păzitor de la bordul maşinii este Front Assist, inclusiv funcţia City de frânare de urgenţă. Acesta vă ajută monitorizând ceea ce se întâmplă în faţa propriului autovehicul şi avertizând în cazul unui risc de coliziune. De asemenea, sistemul are capacitatea de a acţiona automat frânele pentru a reduce gravitatea urmărilor unui impact sau chiar pentru a împiedica în totalitate o coliziune.

DETECTOR OBOSEALĂ

Detectorul de oboseală evaluează datele provenite de la senzorii volanului pentru a detecta o eventuală conduită a şoferului care ar putea semnala că acesta este obosit. Dacă sistemul concluzionează că şoferul este obosit, pe display-ul Maxi-DOT de la bord se va vedea un martor care îi recomandă acestuia să facă o pauză.

 

ESP / XDS+

Sistemul electronic de control al stabilităţii vă ajută să faceţi faţă situaţiilor critice, în care autovehiculul ar putea derapa. Sistemul dispune de tehnologii avansate, fiind echipat inclusiv cu diferenţialul blocabil electronic XDS+. Intervenţia ţintită a sistemului XDS+ asupra roţii frontale aflate pe interiorul virajului optimizează stabilitatea automobilului la deplasarea cu viteză mai mare în viraje şi permite o manieră mai sportivă de condus. De asemenea, noul sistem Multi Collision Brake intervine automat în situaţii de urgenţă, pentru a se evita încă o eventuală coliziune după ce maşina a fost deja implicată într-un prim accident.

LIMITATOR DE VITEZĂ

FABIA este echipată cu un limitator de viteză. După cum sugerează denumirea, această funcţie nu îi permite şoferului să conducă mai repede decât viteza setată.

00.jpeg

RADIO BLUES

Sistemul audio Blues dispune de radio cu 12 poziţii de memorie pentru posturi, plus un slot pentru carduri SD. Pe consola centrală găsiţi câte o conexiune AUX-IN şi USB. 

SISTEMUL AUDIO SWING

Fie cântecele pentru copii, muzică pop sau rock, sau poate un concert clasic: cu sistemul audio Swing, fiecare călătorie devine mai scurtă. Acest sistem include funcţia radio cu 18 poziţii de memorie pentru posturi, o antenă duală şi un slot pentru carduri SD, plus câte o conexiune AUX-IN şi USB.

SISTEMUL AUDIO BOLERO

Sistemul audio Bolero dispune de un ecran tactil color de 6,5", cu operare multitouch, funcţie swipe şi senzori de proximitate. Pentru a asculta muzica preferată, aveţi la dispoziţie variate posibilităţi, ca de exemplu conexiunea AUX-IN şi intrarea USB, precum şi slot-ul pentru carduri SD.

SISTEM NAVIGAȚIE AMUNDSEN

Sistemul de radio-navigaţie Amundsen dispune de un ecran tactil color de 6,5", cu operare Multitouch, funcţie swipe şi senzori de proximitate.De asemenea, oferă o conexiune audio, o conexiune USB şi un slot pentru card-uri SD, astfel încât să dispuneţi de variate posibilităţi de a asculta muzica salvată, de exemplu, în format MP3 sau WMA.

PACHETUL AUDIO "SKODA SURROUND"

Transformaţi-vă automobilul FABIA într-o sală de concerte:sistemul de sunet ŠKODA Surround dezvoltat cu un producător de sisteme audio de renume dispune de 6 difuzoare. Prin intermediul unui soft special, pot fi activate adiţional încă 2 difuzoare virtuale în faţă şi în spate. Sistemul generează, de asemenea, un efect virtual impresionant de subwoofer.