SUV-ul de lungime 4,70m este un adevărat all-rounder. Acesta oferă cea mai mare capacitate a portbagajului din clasa sa. Un alt atu al modelului este opționalul pentru un al treilea rând de scaune. ŠKODA KODIAQ reprezintă toate punctele forte ale brandului - design expresiv, un grad ridicat de funcționalitate și multe caracteristici "Simply Clever".

 

DESIGN EXTERIOR

ŠKODA a implementat modificări specifice la designul modelului KODIAQ, conferind SUV-ului de succes un look și mai robust și optimizându-i totodată caracteristicile aerodinamice. Capota ridicată a motorului are un look atractiv, creând un look de ansamblu impunător, împreună cu grila ŠKODA a radiatorului, ce a primit, de asemenea, un design nou și a devenit mai verticală. Liniile de echipare Active, Ambition și Style au acum detalii cu efect de aluminiu pe măștile din față și din spate, ce conferă SUV-ului o alură și mai accentuată de automobil off-road. Farurile LED cu tehnologie Matrix full-LED opțională sunt mult mai suple și, împreună cu proiectoarele de ceață rearanjate, creează un design distinctiv, inclusiv pe timp de noapte. ŠKODA a adăugat în gama de opțiuni oferite pentru KODIAQ și jante noi din aliaj ușor cu diametrul de până la 20 de inchi. KODIAQ facelift va fi disponibil începând cu iulie 2021, cu liniile de echipare Active, Ambition și Style, precum și în variantele L&K, SPORTLINE și RS.

skoda_kodiaq_exterior_highlights_i-1920x1080.jpgskoda_kodiaq_body_colours-1920x1080.jpg01_new_skoda_kodiaq-1920x1280.jpg07_new_skoda_kodiaq-1920x1280.jpgkodiaq-4.jpgkodiaq-5.jpg

INTERIOR ROBUST ȘI PUTERNIC

ŠKODA aduce la un nou nivel designul și senzațiile create de interiorul noului SUV de talie mare. Alături de noile bandouri decorative, pentru KODIAQ sunt oferite acum și noi cusături contrastante pe bord și panourile ușilor. Modelul poate transport până la 7 persoane cu al treilea rând de locuri detașabil ce este disponibil opțional. Scaunele ergonomice ventilate inclusiv funcție de masaj pot fi comandate opțional pentru șofer și pasagerul din față, ceea ce reprezintă o premieră pentru această gamă. Iluminarea ambientală cu LED are acum mai multe funcții.

skoda_kodiaq_interior-1920x1080.jpginterior-1.jpginterior-2.jpginterior-3.jpginterior-4.jpg