ŠKODA RAPID  de la 11.444 €*  (TVA inclus) prin Programul Remat 2019

                                                

*Oferta incepand cu intrarea in vigoare a Ghidului 2019 de finantare PSIPAN derulat de AFM si finantat de Fondul de Mediu, sub rezerva acceptarii Metrotehnica International SRL ca producator validat in program si a indeplinirii de catre client a tuturor conditiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2019. Oferta este valabila in limita stocului disponibil, este dedicata persoanelor fizice si presupune aplicarea discountului recomandat, a primei de casare si a ecobonusului / ecobonusurilor calculate in Euro (! EUR = 4.68 LEI) si nu include echipamentele, accesoriile sau dotari optionale. Detalii despre oferta la skoda@metrotehnica.ro sau telefon 021 4500500

ŠKODA RAPID Smart dovedeste ca o masina incapatoare si confortabila, potrivita unei familii tinere si dinamice, poate fi moderna si atragatoare. Incalzirea scaunelor, scaunul soferului cu reglaj electric, senzorii de parcare spate, senzorii de ploaie, transmisia automata manuala si motorizarile fiabile, dar puternice, de 1.0, 1.4 TSI sau 1.6 TDI, fac din ŠKODA RAPID  solutia sigura pentru deplasarile tale in oras sau pentru drumurile in care ai nevoie de spatiu.

Ofertele speciale ŠKODA RAPID Smart de mai jos nu includ contravaloarea Remat . Nu ezitați să profitați și de aceasta! 

Rapid SMART 1.0 TSI- REDUCERE 1883 €

70 kW (95 CP) /  Benzina /  Manuala, 5 trepte / CO2: 106 g/km/ 4.7 l/100km /de la 12.844,- €  
 
Rapid SMART 1.0 TSI - REDUCERE 1898 € 
81 kW (110 CP) /  Benzina /  Manuala, 6 trepte / CO2: 110 g/km/ 4.8 l/100km/ de la 13.621,- € 
 

Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa ne contactati pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, respectiv sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.

 

COMPLETEAZA FORMULARUL PENTRU A PRIMI O OFERTA PERSONALIZATA >


Informații și aspecte juridice -  Protectia datelor - Directiva cookieuri