Cea mai nouă tehnologie pentru plăcerea dumneavoastră

Tehnologia inovatoare de iluminare este folosită pentru prima dată la un model ŠKODA din producţia de serie.

superb-fl-full-led.png

Una dintre dotările deosebit de atractive ale modelului SUPERB facelift sunt farurile full-LED Matrix, care sunt lansate acum în premieră pentru un model ŠKODA din producţia de serie. Acest sistem inovator generează un fascicol de lumină compus din mai multe segmente controlate individual. Astfel poate fi împiedicată deranjarea celorlalţi participanţi la trafic, chiar dacă luminile de drum sunt în permanenţă aprinse. Tehnologia inteligentă foloseşte o cameră video pentru a detecta traficul din sens opus, dar şi persoanele şi obiectele care reflectă lumina. Este folosită şi o unitate de comandă ce aprinde şi stinge instantaneu segmentele fascicolului. 

Farurile full-LED Matrix adaptive cu efect cristalin se remarcă şi prin înscrisul ŠKODA Crystal Lighting în carcase şi oferă moduri de iluminare diferite în funcţie de diferite situații de mers şi de diferitele condiţii meteo. Blocurile optice sunt compuse dintr-un modul LED pentru luminile de drum şi cele de întâlnire, la care se mai adaugă încă trei segmente adiţionale pentru luminile de drum, o lumină LED statică pentru virare şi un bandou îngust de LED-uri pentru semnalizare, lumini de zi şi de poziţie, precum şi LED-uri ce amintesc ca structură de capetele de ace şi sunt folosite pentru funcţia Coming Home/Leaving Home animată. Proiectoarele de ceaţă cu design nou şi funcţie Cornering folosesc, de asemenea, cele patru surse de lumină. Blocurile optice spate cu LED includ lumini de semnalizare dinamice, la care lumina curge spre exterior, pentru o mai bună vizibilitate, dar şi pentru un design mai dinamic.

 

O altă funcţie a sistemului inovator al luminilor Matrix full-LED este funcţia Coming Home/Leaving Home animată. Aceasta aprinde/stinge automat anumite elemente ale luminilor faţă şi spate, la urcarea în maşină, dar şi la coborâre.

Motoarele 

superb-motoare.png

ŠKODA SUPERB încorporează suficientă putere sub capotă pentru a putea face în siguranță la orice situație. Puteți alege motoarele pe benzină TSI de 1,5 l sau 2,0 l sau motoarele diesel 2,0 TDI cu transmisie pe față sau integrală. 

Sunt disponibile trei tipuri de cutii de vizteze: manuală cu 6 trepte și cutie de viteze DSG cu 6 și cu 7 trepte.

 

4X4 PERFORM.pdf.jpg

technology-slider.jpg

Tehnologie verde

Noua ŠKODA SUPERB își depășește concurenții nu numai prin dinamica sa, ci îi lasă în urma și prin consumul mic de combustibil și emisii scăzute de CO2 .

Toate motoarele sunt noi, conforme cu standardele de emisii EU6 și oferă caracteristici diverse, printre care sistemul Start-Stop și recuperarea energiei la frânare, în standard.

Noul Superb este primul din gama ŠKODA care folosește tehnologia ACT (Active Cylinder Technology). 

technology-slider-01.jpgtechnology-slider-02.jpgtechnology-slider-03.jpgtechnology-slider-04.jpgtechnology-slider-05.jpgCapture.PNG