Pentru un business și mai bun!
NOUL SUPERB IV

configurator.jpg

O VARIETATE DE INOVĂRI

Unitatea hibridă plug-in iV este disponibilă pe două niveluri de echipare: Ambition și Style. Alegeți-l pe cel care vi se potrivește cel mai bine și veți obține nu numai echipamentele standard, ci și caracteristicile specifice iV plus opțiunea de a alege echipamentele dumneavoastră suplimentare.

Designul SUPERB iV este aproape identic cu cel al versiunii convenționale. Grila radiatorului revizuită este aproape complet închisă și ascunde un port de încărcaresub capac. Sigla ăV de pe hayon indică transmisia specială a vehiculului.

Aspectul și caracteristicile interiorului se potrivesc cu varianta sau nivelul de echipare ales, fie că este varianta de bază Ambition sau rafinatul Style. Caracteristicile standard ale interiorului unui iV includ butoanele suplimetare pentru selectarea modului E, modul SPORT precum și butonul deschidere bușon de alimentare carburant.

In comparație cu modelul convențional SUPERB, varianta iV vă oferă cele mai noi sisteme de infotainment din a treia generație echipate cu tehnologie avansată. Cardul eSIM integrat vă asigură că sunteți mereu online și grație noilor servicii de acces la distanță ale ŠKODA Connect, prin intermediul smartphon-ului dvs., permite controlul de la distanță, încărcarea bateriei vehiculului sau pornirea climatizării înainte de a începe călătoria.

Alte caracteristici standard ale SUPERB iV includ Driving Mode Selection și un cablu de încărcare MODE 2pentru  încărcare la o priză de uz casnic. Accesoriile suplimentare includ un cablu de încărcare pentru stațiile de încărcare AC (MODE3) pentru încărcare rapidă.

STIL DE VIAȚĂ IV

Condus silențios, fără emisii în oraș și o autonomie respectabilă pe distanțe mai lungi- o viață lipsită de griji, dar ecologică, cu SUPERB iV.

 PREZENTAREA NOULUI HIBRID PLUG-IN

Sub capota ŠKODA SUPERB iV se află un sistem hibrid de propulsie, care combină avantajele vehiculelor electrice și a celor convenționale în ceea ce privește conducerea ecologică, dar dinamică.

ŠKODA SUPERB iV folosește o tehnologie hibridă plug-in de ultimă generație, care combină motorul TSI convențional de 1,4 litri cu un motor electric. Atât condusul pur electric, cât și conducerea în modul hibrid este posibilă prin combinarea ambelor motoare. A treia parte a sistemului de propulsie constă dintr-o baterie de 13 kWh în podeaua mașinii din fața punții spate. 

Superb iV oferă mobilitate ecologică fără a sacrifica agilitatea. Oferă 218 CP și cuplu de până la 400 Nm. Toate acestea au o misie de CO2 mai mică de 40 g/km.

Un generator de sunet situat în partea din față a vehiculului generează zgomot electronic, astfel încât pietonii și bicicliștii să fie avertizați dn timp, atunci când ŠKODA SUPERB iV se apropie de aceștia în modul electric.

skoda-superb-iv-m62-exterior-02-mkz.jpgskoda-superb-iv-m62-exterior-01-mkz.jpgspb-fl-ivh-004-mkz-1.jpgskoda-superb-iv-m62-interior-01.jpgskoda-superb-iv-m62-interior-02.jpg

TEHNOLOGIE SIMPLY CLEVER 

skoda-superb-m73-adaptive-lights.jpg

Faruri adaptive

Sistemele de iluminat de primă clasă asigură o viziune optimă și vizibilitate. O cameră din oglinda retrovizoare detectează sursele de lumină ale altor vehicule și maschează distribuția cu ajutorul farurilor Matrix-LED în timp real. Fiecare far are un cip LED care funcționează individual. Farurile de înaltă calitate sunt echipate cu LED-uri, iar faza lungă are funcție avansată de matrice.

skoda-superb-m73-comfort-assists.jpg

Asistenți pentru confort

Conduceți întotdeauna confortabil și în ritm cu traficul.

Adaptive Cruise Control (ACC) poate detecta limitele de viteză bazate pe semnele de tafic și ajustează automat viteza autovehiculului. 
Asistentul de blocaj în trafic utilizează transmisia DSG cu dublu ambreiaj, Predictive Cruise Control și Lane Assist pentru a adapta mașina la condițiile de trafic. 

skoda-superb-m73-safety-assists.jpgAsistenți pentru siguranță

Datorită sistemelor de asistență de primă clasă, veți ajunge în siguranță la destinație.

Asistentul radar frontal este un sistem de siguranță de avertizare împotriva coliziunilor. Dacă o coliziune este iminentă, frânele sunt aplicate pentru a minimiza consecințele impactului. În plus, asistentul efectuează frânare de urgență dacă un pieton traversează fără să se asigure în fașa mașinii.
Datorită a doi senzori radar din partea din spate a mașinii, Lane Assist cu Side Assist detectează vehiculele care se apropie din spate dintr-un unghi mort. Șoferul este avertizat printr-un semnal LED din carcasa oglinzilor exterioare. Asistentul pentru schimbarea benzii detectează vehicule pînă la 70 m distanță și, prin urmare, poarte avertiza șoferul împotriva situațiilor periculoase de pe drumurile publice.
Lane Assistant detectează părăsirea neintenționată a benzii de circulație. Ssitemul este activ la viteze mai mari de 65 km/h, daca sunt prezente marcaje rutiere recunoscute și nu a fost acționat semnalul luminos de semnalizare.

skoda-superb-m73-easy-parking.jpgParking Assistant

Parcarea poate fi atât de ușoară. Parchează oriunde doar cu apăsarea unui buton!

Parking Assistant ghidează semi-automat mașina într-un loc de parcare și poate efectua atât parcări paralele cât și laterale, Îl ajută pe șofer să parcheze în interiorul liniilor parcării prin virajele volanuui, șoferul trebuie doar să controleze accelerarea și frânarea.
Senzorul de parcare cu asistent de frânare folosește datele senzorilor, parametrii de conducere și unghiul de viraj al volanului. Frănează mașina pentru eviatrea impacului.
Acționarea schimbătorului de viteză în marșarier, activează camera video spate, iar imaginea apare pe afișajul sistemului de infotainment. Ghidurile dinamice indică direcția vehicului în funcție de poziția curentă a volanului.

APLICAȚII PENTRU CONECTIVITATE

skoda-superb-iv-m70-connectivity.jpg

Conectivitatea avansată a lui SUPERB simplifică viața de zi cu zi și te duce la destinație punctual și în siguranță.

INFOTAINMENT DE ULTIMA GENERAȚIE

Alegați din trei sisteme de infotainment de înaltă calitate, cu afișaje de la 8” la 9,2”. Sistemul de top Columbus oferă navigare 3D, ŠKODA Connect, controlul gesturilor și un hotspot Wi-Fi. Un opțional suplimentar este sistemul de sunet ŠKODA Sound System cu o putere de 610 W.

SERVICII ONLINE ŠKODA CONNECT

Serviciile online ale ŠKODA Connect vă oferă servicii de navigație, opțiunea de a controla funcțiile vehiculului cu un smartphone și opțiunea de a comunica cu partenerul de service ŠKODA ales. Funcția de apel de urgență, care contactează automat serviciul de urgență în caz de accident, este o parte integrantă a acestui concept.

Soluții Simply Clever

skoda-superb-m90-clever-details-01.jpgÎncuietoare electrică pentru copii

 

skoda-superb-m90-clever-details-02.jpgCompartiment ochelari

skoda-superb-m90-clever-details-03.jpgSuport pentru bilet de parcare pe stâlpul din partea șoferului

skoda-superb-m90-clever-details-04.jpgSuport pentru veste de siguranță

TOATĂ LUMEA LA BORD

skoda-superb-m77-dimensions.png