Un mod de viață confortabil

Pentru noi, o călătorie înseamnă mai mult decât un simplu drum din punctul A în punctul B. Acest lucru a fost și în gândul designerilor atunci când au creat ŠKODA SUPERB. Scopul a fost acela de a construi o mașină care să îți ofere o experiență completă a călătoriei și care să îți pună toate simțurile în mișcare.

Izolarea fonică perfectă se potrivește de minune cu Dynamic Chassis Control (DCC-suspensie adaptabilă) și cu numeroasele sisteme de asistență și oferă un confort absolut de fiecare dată când folosești mașina.

ŠKODA SUPERB deține și un spațiu incredibil de mare și de confortabil. Răsfață-te și alege din gama largă de echipări opționale, personalizând mașina în conformitate cu toate nevoile și cerințele tale.

conducerea in confort.jpg

Te simți ca un VIP

Stai pe spate și scufundă-te într-o atmosferă de lux, în anticiparea celei mai plăcute experiențe. Tu dictezi ritmul vieții tale, indiferent că este o călătorie în interes de serviciu sau un weekend plăcut cu familia.

După ce pornești motorul, intensitatea luminii se modifică automat în "driving mode". Luminile ambientale, a căror intensitate se poate regla din sistemul infotainment, crează o ambianță plăcută și discretă în timpul călătoriei.

Adaptive Cruise Control


Cruise Control adaptiv (ACC) menține o distanță sigură față de vehiculul din față,
controlând motorul și acționând frânele pentru a accelera sau încetini în
mod automat, după cum este necesar.  Sistemul combină
un sistem de control al vitezei de croazieră
cu controler distanță pe bază de radar.

acc1.png

Traffic Jam Assist

acc.png

Parcare sigură și ușoară

parcare.png