Secţiunea frontală a modelului ŠKODA CITIGO a fost radical revizuită: noua capotă, grila radiatorului redesenată cu formă tipică pentru ŠKODA, barele de protecţie modificate şi luminile de ceaţă redesenate creează un aspect proaspăt şi tineresc. Stopurile spate cu aspect fumuriu sunt disponibile acum şi la versiunea Ambition. Pachetul Colour exterior cu plafon şi oglinzi retrovizoare în culorile alb sau negru este disponibil pentru versiunile Style şi Ambition.

 Farurile faţă sunt dotate cu lumini de zi cu tehnologie LED, iar proiectoarele de ceaţă oferă o funcţie Cornering opţională de iluminare în viraje, care orientează farurile spre direcţia de mers pentru a lumina intersecţiile cu vizibilitate redusă pe timpul nopţii. Funcţia de iluminare în viraje aprinde automat proiectorul de ceaţă din dreapta sau stânga în virajele parcurse cu o viteză de maximum 40 km/h.

Noile jante de aliaj de 15 inchi în culorile gri şi antracit pentru versiunea Style şi caroseria în noua culoare Kiwi Green completează gama de opţiuni pentru crearea unui exterior personalizat.

citigo-5d-design-exterior-01.jpgcitigo-5d-design-exterior-02.jpgcitigo-5d-design-exterior-03.jpgcitigo-5d-design-exterior-04.jpgcitigo-5d-design-exterior-05.jpgcitigo-5d-design-exterior-06.jpgcitigo-5d-design-exterior-07.jpgcitigo-5d-design-exterior-08.jpg

ŠKODA CITIGO uimeşte datorită unei forme curate şi a dispuneri ordonate a comenzilor la interior, dar şi cu o planşă de bord în două culori la versiunile de dotare superioare. Interiorul ŠKODA CITIGO este rafinat şi funcţional. Panoul de bord cu vitezometru, turometru şi indicatorul de combustibil au o formă nouă şi sunt disponibile în două versiuni diferite. Scaunele cu tetiere integrate oferă un bun sprijin lateral, radio-ul şi telefonul mobil pot fi operate de la volanul multifuncţional din piele fără ca şoferul să-şi ridice mâinile de pe acesta. Climatizarea automată asigură temperaturi plăcute în orice moment. Ecranul Maxi-DOT de înaltă rezoluţie şi senzorii de lumină şi de ploaie sunt disponibili opţional.

citigo-5d-design-detail-01.jpgcitigo-5d-design-detail-02.jpgcitigo-5d-design-detail-03a.jpgcitigo-5d-design-detail-04.jpgcitigo-5d-design-detail-05.jpgcitigo-5d-design-detail-06.jpg

Simply Clever

Stinge setea

Cei dragi, mereu cu tine

City Clever

Mereu la îndemână

Pentru a vedea oferta de accesorii originale ŠKODA CITIGO, vizitați site-ul Service ŠKODA Metrotehnica!