ŠKODA completează unul din modelele sale de familie, elegante și accesibile, ŠKODA RAPID, cu numeroase inovații. Noile sisteme de iluminare oferă un nivel mai ridicat de siguranță. Pasagerii sunt permanent online datorită modemului WiFi cu funcție de hotspot. Noile modele sunt dotate cu două motoare 1.0 TSI cu trei cilindri, care sunt eficiente și au emisii reduse, fără a reduce din performanțe.

Noul aspect al modelului ŠKODA RAPID este cel mai bine vizibil în partea frontală. Proiectoarele de ceață modificate strălucesc în partea inferioară a noii bare de protecție. O bandă cromată îngustă (dotare standard începând de la nivelul de echipare Style) creează legătura între acestea și creează impresia unei părți frontale mai late. Stopurile spate fumurii în forma literei C (stopuri cu tehnologie LED disponibile opțional) conferă părții posterioare un aspect și mai sportiv.

Jantele sunt disponibile în forme noi: COSTA de 15 inchi, EVORA (argintiu) și VIGO (argintiu / negru metalizat) de 16 inchi, TRIUS (argintiu) și TORINO (negru mat, pentru ediția specială Monte Carlo) de 17 inchi.

MOTIVE.jpg

 SmartLink și SmartGate

Descoperă la ŠKODA RAPID vastele posibilități ale noilor funcții precum SmartLink și SmartGate!

Design

Utilitate remarcabilă

Simply Clever

Siguranța

ŠKODA RAPID  oferă o gamă largă de sisteme de siguranță: controlul electronic al stabilității (ESC) și monitorizare continuă a presiunii din pneuri, de exemplu, se află în echiparea standard. Alte funcții includ sistemul de frânare pentru prevenirea coliziunilor multiple (multi-collision brake), datorită căruia, în cazul unui accident, este redus riscul de coliziuni repetate, prin prevenire deplasării mașinii. Sistemul de stabilizare a remorcii suplimentează controlul electronic al stabilității. 

Prietenos cu mediul

rapid-overview-6reasons-background.jpg

 

1839474431.pngE unic.

Mai mult confort, mai multă siguranță și tehnologie mai bună. Așa arată tovarășul ideal de drum pentru familia Dumneavoastră. Și îndeosebi mai mult spațiu: deschiderea largă și volumul portbagajului accentuează unicitatea noii ŠKODA RAPID în clasa sa.

 

1701022704.png

Simply clever.

Dacă pleci cu familia la drum, trebuie să te gândești la multe lucruri. Noi le-am anticipat și am echipat ŠKODA Rapid cu multe detalii inteligente. Astfel, un recipient portabil asigură depozitarea resturilor, iar racleta amplasată în capacul rezervorului este mereu la îndemână în anotimpul rece. 100% simply clever.

Sistemele de asistență ŠKODA RAPID 

skoda-assistants-banner.jpg