Modelul ŠKODA RAPID nu mai este disponibil pentru comandă nouă.

Pentru detalii vă stăm la dispoziție cu plăcere!

Vă mulțumim!

MOTIVE.jpg

 SmartLink și SmartGate

Descoperă la ŠKODA RAPID vastele posibilități ale noilor funcții precum SmartLink și SmartGate!

Design

Utilitate remarcabilă

Simply Clever

Siguranța

ŠKODA RAPID  oferă o gamă largă de sisteme de siguranță: controlul electronic al stabilității (ESC) și monitorizare continuă a presiunii din pneuri, de exemplu, se află în echiparea standard. Alte funcții includ sistemul de frânare pentru prevenirea coliziunilor multiple (multi-collision brake), datorită căruia, în cazul unui accident, este redus riscul de coliziuni repetate, prin prevenire deplasării mașinii. Sistemul de stabilizare a remorcii suplimentează controlul electronic al stabilității. 

Prietenos cu mediul

rapid-overview-6reasons-background.jpg

 

1839474431.pngE unic.

Mai mult confort, mai multă siguranță și tehnologie mai bună. Așa arată tovarășul ideal de drum pentru familia Dumneavoastră. Și îndeosebi mai mult spațiu: deschiderea largă și volumul portbagajului accentuează unicitatea noii ŠKODA RAPID în clasa sa.

 

1701022704.png

Simply clever.

Dacă pleci cu familia la drum, trebuie să te gândești la multe lucruri. Noi le-am anticipat și am echipat ŠKODA Rapid cu multe detalii inteligente. Astfel, un recipient portabil asigură depozitarea resturilor, iar racleta amplasată în capacul rezervorului este mereu la îndemână în anotimpul rece. 100% simply clever.

Sistemele de asistență ŠKODA RAPID 

skoda-assistants-banner.jpg