Suspensii adaptive pentru o plimbare confortabilă

comfort-dcc.jpg


Pentru plăcerea maximă de a conduce, aveți opțiunea de a echipa OCTAVIA cu Dynamic Chassis Control (DCC), care încorporează selectarea modului de conducere (Driving Mode Select). DCC permite șoferilor să personalizeze manevrabilitatea vehiculului în funcție de preferințele sale: Normal, Sport sau Confort - un fel de  setare a șasiului "à la carte".

Iluminat ambiental


O notă de lux

Efectele de lumină interioară asigură efectul de iluminare dorit. Elemente din fibră optică înconjoară interiorul și sunt prezente în capitonajul portierelor. Iluminatul ambiental cu LED-uri este oferit ca dotare standard la ŠKODA OCTAVIA Laurin & Klement și ca o opțiune pentru nivelul de confort Style.

Unități de iluminare subțire de pe bandourile lateriale ale ușilor produc o lumină discretă, putând fi setată una dintre cele zece culori diferite, de exemplu albastru.

 

Capture.png

 

Adaptive Cruise Control

Tempomatul adaptiv (Adaptive Cruise Control - ACC) pe bază de radar ajută șoferul să păstreze distanţa între propriul automobil şi vehiculul din spate, în condiţiile vitezei selectate. În funcţie de variantă, noii senzori radar integraţi în grila radiatorului sunt activi la viteze de până la 210 km/h.

Capture1.png

 

Travel Assist

Funcţia Travel Assist, pe bază de cameră video, cu funcţia de identificare a indicatoarelor de circulaţie afişează pe ecranul computerului de bord şi pe cel al sistemului de navigaţie limitările de viteză şi alte semne de circulaţie.

Capture2.png

 

Parking assists

Conducerea vehiculelor în și în afara locurilor de parcare este acum mai sigură și mai convenabilă decât oricând, datorită unei game întregi de sisteme de asistare: Park Assist, Rear Traffic Alert și rear-view camera.

Park Assist poate controla automat direcţia modelelor optimizate ŠKODA OCTAVIA şi ŠKODA OCTAVIA COMBI pentru a le direcţiona pe locurile de parcare şi poate, de asemenea, manevra maşina la ieşirea de pe locurile de parcare paralele.

comfort-parking-01.jpgcomfort-parking-02.jpgcomfort-parking-03.jpgcomfort-parking-04.jpgcomfort-parking-05.jpgcomfort-parking-06.jpgcomfort-parking-07.jpgcomfort-parking-08.jpg